BIH: MIGRANTI U MINSKOM POLJU,Spašeni,poslije 5 dana bez hrane i vode, jeziv prizor djece i trudnice… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U blizini graničnog prijelaza u području između Crne Gore, Hrvatske i BiH, u minskom polju pronađeno deset migranata, među njima bila trudnica još petoro djece…

TREBINJE: Regija, Crna Hronika, Vijesti, utorak,26.03. 2019…22: 58…  BIH: MIGRANTI U MINSKOM POLJU, Spašeni, poslije 5 dana bez hrane i vode, jeziv prizor djece i trudnice… (video)

Pronašli su pripadnici Civilne zaštite Trebinja dok su označavali minsko polje. Migranti sui im rekli da su iz Crne Gore pokušali da uđu u Hrvatsku, ali ih je hrvatska policija preusmjerila prema BiH.

U blizini mijesta Zupci zalutali su u minsko polje u kojem su boravili pet dana, pišu kolege iz Vijesti.

“Zatekli smo ih u vrlo teškom stanju. Pet dana su bili bez hrane i pića, a bio je to najstrašniji prizor, bili su iscrpljena deca i trudnica koju smo a jedva smo iznijeli do graničnog prelaza”, rekao je koordinator za razminiranje pri gradskoj upravi Trebinja Mišo Pamučina.

Čitaj još:   UŽAS u RS-u: Na desetine ljudi otrovano u piceriji...

On je istakao da je od migranata saznao da su ih na područje BiH prebacili pripadnici policije Hrvatske i “ostavili tako malu djecu”.

“To je nečuveno. Sreća da smo danas postavljali table slučajno ih pronašli. Pitanje je šta bi s njima bilo”, dodao je Pamučina te naveo da je riječ o onim Kurdima iz Iraka i Irana…

iBalkan,net /Vijesti.me

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši