OPET SKANDAL DODIKA: “Hrvati i muslimani su napravili gnusne zločine, BiH nije naša država”!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas u Sijekovcu kod Broda da zločini počinjeni nad Srbima ne smiju biti zaboravljeni i da je Republika Srpska jedina garancija opstanka i slobode srpskog naroda.

On je naglasio da zločinci moraju da odgovaraju za sve što su počinili nad srpskim narodom.

“Nažalost, do sada to se nije dogodilo, što govori da ne možemo da imamo vjeru u ono što nam je nametnuto kao sudovi. Oni su očigledno formirani samo za nas jer uprkos brojnim dokazima ne odgovaraju oni koji su počinili zločine nad našim narodom”, rekao je Dodik.

 Prema njegovim riječima, ljudi u Sijekovcu ubijani su samo zato što pripadaju srpskom narodu.

“Vijest o stradanju tada nije bila uobičajena i zato je ovaj zločin tako monstruozan. Ne smijemo izgubiti vjeru u naš narod, Republiku Srpsku i Srbiju”, naveo je Dodik.

Čitaj još:   BANJA LUKA "Pravda za Davida": Svakom teroru mora doći kraj...

On je podsjetio da su zločini i genocid nad srpskim narodom počinjeni i u Drugom svjetskom ratu u Jasenovcu, Jadovnu, Brodu na Drini, Hercegovini, Šušnjarima i ostalim stratištima.

“I u posljednjem ratu stradali smo u Sarajevu, Tuzli, Sijekovcu, nisu dozvolili kisenoik za bebe u Banjaluci. Počinjena je i agresija NATO-a nad srpskim narodom, što ne smijemo zaboraviti i sigurno je da dok se pitam BiH neće postati član ovog saveza”, naglasio je Dodik.

On je ponovio da su države srpskog naroda Republika Srpska i Srbija.

“Ugurali su nas ovdje u BiH i kažu da je to naša država. BiH nije naša država, nego Republika Srpska i Srbija. BiH nam ne daje nikakvu sigurnost i tu smo zato što moramo, ona je eksperiment međunarodnog faktora koji je ignorisao srpsko nacionalno pitanje”, kategoričan je Dodik.

On je rekao da se srpski narod mora okupiti oko Republike Srpske.

Čitaj još:   Danas, sunčan, veoma topao dan: SUTRA STIŽE PROMJENA...

“Republika Srpska je naš život i nema slobode za srpski narod ako nema državu. Republika Srpska je danas stabilna, ima viziju i karakter, a što je najvažnije slobodna je. U uslovima u kojima živimo i u periodu stalnog osporavanja i izolacija formirali smo nacionalno istorijsko djelo – Republiku Srpsku, a ponosan sam što je predstavljam u mjestu koje je mrzi. Neka žive Srpska i Srbija”, zaključio je Dodik.

(Srna/SB)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši