“AKO TI JAVE UMRO SAM, evo šta će biti…” Ubijeni objavio prije smrti sliku brata i napisao poruku!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pančevac Vladimir Vidaković (30), koji je pronađen mrtav u Medeljinu u Kolumbiji, prije godinu dana je objavio fotografiju svog brata Miloša Vidakovića, a ispod nje je napisao stihove pesme Mike Antića “Ako ti jave umro sam”. Slika je objavljena tačno na godišnjicu Miloševog ubistva. Devet mjeseci kasnije, i Vladimir je likvidiran.

“Ako ti jave: umro sam. Evo šta će biti. Hiljadu šarenih riba lepršaće mi kroz oko. I zemlja će me skriti” – stihovi su ispod fotografije.

Miloš Vidaković ubijen je u Budvi 2013. godine, a taj slučaj je objedinjen u procesu za likvidaciju Nikole Bojovića. I Miloš i Vladimir bili su stari znanci policije, dovođeni su u vezu sa dilovanjem narkotika, ali i sa drugim krivičnim djelima.

Čitaj još:   Srušila se bina na muzičkom festivalu, povijeđeno preko 300 posjetilaca...

– Postojali su operativni podaci da je Vladimir Vidaković, poslije smrti brata, razgranao posao sa narkoticima, pa čak i da posjeduje laboratoriju za uzgoj marihuane u Španiji – priča izvor iz policije.

Otišao je u Kolumbiju kako bi, navodno, organizovao transport kokaina za Evropu. Taj kanal je funkcionisao nekoliko mjeseci.

Interesantno je da su braća Vidaković bila poznata i crnogorskoj policiji i to ne samo po druženju sa sportistima i pjevačima, već zbog brojnih krivičnih djela sa kojima su dovođeni u vezu. U njihovom kriminalnom kartonu zabilježen je i brutalni napad na policajce.

Za Miloševu smrt su u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni Miloš Vojinović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića. Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića.

Čitaj još:   POTRESNO: Nije ubio majku, ALI pucao u sebe...???

izvor: agencije i http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši