IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Emina Jahović: TURKINJE imaju više stila od Srpkinja

Jedna od najljepših pop pjevačica priznaje da je kritikuju što se privatno rijetko šminka i otkriva kakav muškarac treba da bude da bi je osvojio. Emina Jahović  (37) vlada srpskom muzičkom scenom 17 godina, a epitet jedne od najpopularnijih pjevačice nosi i u Turskoj, gdje živi nešto više od deceniju.

Publiku je osvojila ljepotom, glasom i harizmom , a njena senzualnost i prefinjenost na sceni uvjek iznova pomjeraju granice.

Sa Eminom smo popričali nakon jednog njenog koncerta, i na početku razgovora otkrila koliko je uzbuđena zbog dueta koji će uskoro ugledati svjetlost dana.

“Za manje od mjesec dana izbacujem jedan duet, za sad je mala tajna ko je u pitanju. Iako više ne želim da ih snimam, u život mi ulaze ljudi koji me iznova inspirišu”. 

Kako se osjećate u svojim godinama, prihvatate li to što se bližite četvrtoj deceniji?

“Iskreno napunila sam 37 godina i to je bio veliki šok za mene. Ne volim te godine, osjećam se kao da imam 18“…

Čitaj još:   MUSTAFA RASKRINKAVA EMINU: TURSKI PJEVAČ, ODLUČIO DA NIŠTA NE SAKRIJE O BIVŠOJ...

U čemu je tajna Vašeg dobrog izgleda, kako održavate liniju?

”Njegujem se, dosta treniram , pokušavam da se zdravo hranim, iako ponekad jedem i pice i hamburgere, naročito kada sam umorna i u velikim obavezama. Naravno, i pozitivna energija  je zaslužna”. Liniju održavam i stresom”….

Kako se oblače Turkinje, a kako Srpkinje, koje žene imaju više stila i ukusa?

“Turkinje imaju moram da priznam malo više stila zato što ne ističu mnogo atribute, kod nas je to drugačije. Ali, mlađe generacije u Srbiji su počele da shvataju da ti atributi nisu u centru za privlačenje pažnje. Turkinje imaju elegantiji stil koji se meni lično više sviđa, ali omladina kod nas popravlja ono što su uradile 90-e u našoj zemlji”…

preuzeto sa Stil.rs

EMINA JAHOVIĆ, poslije povratka iz Milana: Sramota me bilo, da šetam s MASKOM sad brinem, za sebe i za djecu… (foto i video)

Emina Jahović, ovih dana je boravila u Italiji, a po Read more

Čitaj još:   NJEN JE ŽIVOT LJUBAVNA SAPUNICA: Emina Jahović, ponovo staje na ludi kamen, vjenčanje sa milionerom do kraja godine?
MUSTAFA RASKRINKAVA EMINU: TURSKI PJEVAČ, ODLUČIO DA NIŠTA NE SAKRIJE O BIVŠOJ…

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal piše autobiografiju, a kako Read more

Komentariši