Nataša Kandić razapeta: DIRNULA JE U OSINJE GNIJEZDO, ŠKORPIONI UBIJALI ALBANSKU DJECU I ŽENE…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NATAŠA je dodala kako su djeci izbacili klikere iz džepova, postrojili ih uz zid i zasuli rafalima!!!

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29.03. 2019…22: 09… Nataša Kandić razapeta: DIRNULA JE U OSINJE GNIJEZDO, ŠKORPIONI UBIJALI ALBANSKU DJECU I ŽENE…

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić je svojim novim tvitovima je opet digla veliku prašinu na Tviteru…

Naime, ona je napisala kako su na jučerašnji dan, pre 20 godina, pripadnici MUP- a Srbije, jedinice “Škorpioni”, ubili u Podujevu 14 albanskih civila, i to žene i djecu iz porodice Bogujevci i Duriqi.

Dodala je kako su djeci izbacili klikere iz džepova, postrojili ih uz zid i zasuli rafalima…

– Jel to “NATO agresija”, zapitala se ona nakon čega je došlo do velikih baš polemika.

Pa su se tako neki tviteraši prepirali i između sebe, a nisu štedeli ni Natašu Kandić.

Podsjećamo, pripadnici jedinice rezervnog sastava MUP-a Srbije „Škorpioni“ ubili su 28. marta 1999. godine u Podujevu 14 članova porodice Bogujevci i Durići (Duriqi).

Čitaj još:   UŽAS: KAKO Vojvoda Andrija Mandić, prijeti Bošnjacima, da će se osvetiti ako glasaju za zakon... (foto i video)

Ubijeno je sedmoro djece i sedam žena: sinovi Safeta Bogujevci – Shpetim (10) i Shpend (13) i njegova supruga Sala (39); ćerka Seljatina Bogujevci – Nora (15), njegova supruga Shefkate (43) i majka Shehide Bogujevci (67);

Seljatinova i Safetova sestra Nefise Bogujevci Llugaliu (54) i njena snaha Fezdrije Llugialiu (21), dheca Envera Durići – Dafina (9), Arber (7), Mimoza (4) i Albin (2), njegova supruga Fitnete (36) i majka Isma (69).

Tom prilikom teško su ranjeni Safetova ćerka Saranda (14) i Seljatinova djeca Fatos (13), Jehona (11), Lirie (9) i Genc (6).

Takođe, Uličnim performansom i šetnjom gradskim ulicama, Inicijativa mladih za ljudska prava, Fond humanitarno pravo Žene u crnom obeležili su u utorak, 26. marta, u Beogradu 20 godina od zločina počinjenim nad albanskim civilnima tokom 1999. na Kosovu, a čija su tijela skrivana u beogradskom naselju Batajnica.

Aktivisti su izveli performans „Batajnica 744: Zakopana istina“ i tom prilikom zemljom zatrpali natpis sa imenima 744 žrtave, nakon čega su krenuli u šetnju centralnim gradskim ulicama do platoa Skupštine Srbije.

Čitaj još:   PUCNJAVA U DŽAMIJI: Ima povrijeđenih...

Od 2001. do danas, na teritoriji Srbije na četiri lokacije su otkrivene cijele masovne grobnice sa 941 tijelom Albanaca ubijenih na Kosovu 1999. godine prevashodno civila stradalih van oružane borbe.

Po podacima UNMIK- ove Kancelarije za nestala lica i sudsku medicinu, u naselju Batajnica su otkrivena 744 posmrtna ostatka kosovskih Albanaca…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši