IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI SKANDAL: Tompson, na hodoćašću u Izraelu… (foto)

KONTRAVERZNI Marko Perković Tompson poznat po glorifikaciji NDH i ustaškog pokreta, proveo je sedam dana na hodočašću u Izraelu…

TELL AVIV: Vijesti, Putovanja, vijesti, petak, 29.03. 2019…17: 59…  VELIKI SKANDAL: Tompson, na hodoćašću u Izraelu… (foto)

TOMPSON je sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija putovanja. Na jednoj fotki vidi se zajedno sa katoličkim teologom fra Ivom Pavićem.

 Na sedmodnevnom hodočašću u Svetoj Zemlji, u pradomovini Isusa Hrista – napisao je na Instagramu Perković uz fotografije koje je objavio.

Pored onih u kojima glorifikuje ustaški pokret, Perković je poznat po nekim pijesmama religijske tematike, a često ističe da je predan katolik.

Ipak, zbog prvih, često je nailazio na proteste jevrejskih i antifašističkih udruženja, a zbog koketiranja sa ustaštvom, nekoliko njegovih koncerata u Evropi kao i u Sarajevu je otkazano.

Čitaj još:   PLANETA MU SE SMIJE: Pogledajte koju je Tramp obuću ponio za forum u Davosu... (foto)

Ostaje pitanje kako to da u državi Izrael niko nije vidio ništa sporno da on kontraverzni muzičar, koji slavi zločine iz Drugog svijetskog rata, posjeti baš njihovu zemlju…

izvor agencije

Foto: Facebook @ Marko Perković Thompson

ZAGREB MALO BIZARNO Tompson otkrio zašto je bio u busu na slavlju viceprvaka SP…

SVAKAKO, da je i sama hrvatska javnost dobro podjeljena oko toga Read more

Komentariši