IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan zarađuje, Bik dobro, Blizanci neodlučni, Rak traži razumjevanje, Lav srećan, Djevici dan za ulaganja, Vaga puna ideja, Škorpija zbunjena, Strijelac grabi nagrade, Jarac dan za lješkarenje, Vodoliji treba mašte, a za Ribe dan prepun obaveza. Ovo je dnevni horoskop za 31. mart 2019. godine.

OVAN


Moguće je da vam nedostaje malo energije da biste uspjeli da se izborite sa svim poslovnim obavezama kojih ima jako puno. Počeli ste da razmišljate o prekidu veze. Niste više srećni i želite slobodu! Psihosomatske tegobe.


BIK


Biće vam potrebno malo više vremena da završite poslove koje imate u planu za danas. Moguće je da voljena osoba želi da joj na neki način dokažete vašu ljubav. Preporuka je da posjetite lekara za svaki slučaj.

BLIZANCI


Finansije su vam nestabilne što vas jako nervira. Potrudite se ipak da zbog nervoze ne pravite poslovne greške. Vi ste spremni za brak i želite da voljena osoba to zna. Možete da očekujete pozitivna dešavanja. Zdravlje je dobro.


RAK


Preporuka je da budete pažljivi i da ne se upuštate u bilo kakve poslovne rizike kako ne bi bili na gubitku. Situacija sa voljenom osobom postaje nekako mučna. Imate utisak da sve ide u pogrešnom smjeru. Bavite se sportom.


LAV

Čitaj još:   AKO NISTE PROBAJTE Adana kebab... (foto)


Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi i da se vaša negativna energija odražava i na vaš posao. Želite promjene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Manji problemi sa kukovima.

DJEVICA


Možete da očekujete da ćete imati neke nagle probleme na poslu koji nastaju zbog nesloge sa saradnicima. Očekuje vas period u kojem ćete sa partnerom imati česte svađe i rasprave. Mogući su problemi sa plućima.


VAGA


Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete poboljšanje situacije i veliki napredak tokom dana. Ako ste sami, pred vama je šansa da uđete u novu ljubavnu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni. Povedite računa o probavi.


ŠKORPIJA


Pred vama su neka otežanja koja nećete sasvim lako uspjeti da riješite trebaće vam pomoć saradnika. Možete da očekujete kontakt sa bivšim partnerom koji bi želeo da obnovi vezu sa vama. Mogući su bolovi u grlu.


STRIJELAC


Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za početak novog posla ako se ka tome budete okrenuli. Nemojte da očekujete velike promjene na ljubavnom planu. Štitna žlezda vam je osjetljiva.

JARAC


Današnji dan vam nije pretjerano povoljan pa izbjegavajte pokretanje bilo kojeg novog posla. Želite pažnju od strane osobe do koje vam je stalo, ali niste sigurni na koji način da doprete do nje nakon svađe. Glavobolja i umor

Čitaj još:   Vic dana Mujo u velikim dugovima...


VODOLIJA

ireme bićete zadovoljni. Moguće je da niste dobili dovoljno pažjnje od partnera i da polako razmišljate o prekidu te veze. Malaksalost vas prati.


RIBE


Vi imate želju da budete uspješni i uradićete sve ono što je do vas kako bi to i ostvarili. Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za nešto ozbiljnije. Sloboda vam je ipak sada najvažnja. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši