IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTABUL:Bavarci se obrukali na Bosforu, fenjeraš uništio snove Dejana Radonjića…

ISTANBUL: Regija, Sport, Košarka, subota, 30.03. 2019…08: 29 ISTABUL Bavarci se obrukali na Bosforu, fenjeraš uništio snove Dejana Radonjića…

Srušeni snovi nemačke ekipe.

Košarkaši Bajerna iz Minhena izgubili su sve šanse da se plasiraju u plej- of Eurolige posle poraza od Darušafake u Istanbulu rezultatom 92:87 (14:27, 30: 23, 21 :17, 27: 20) u okviru 29. kola najjačeg evropskr klupske lige…

U drugom poluvremenu igrači DAČKE su nastavili u istom ritmu i uspjeli su da dođu do potpunog preokreta.

Najzaslužniji za pobjedu Darušafake bili Toni Daglas sa 22 Džeremi Evans sa 20 poena.

Sa druge strane, bolji od ostalih bili su Peteri Koponen sa 23 i Nihad Đedović sa 20 poena.

Izabranici Dejana Radonjića su odigrali fenomenalnu prvu četrtinu u kojoj su serijom 16:0 bacili na kolena, domaća ekipa sjajno počela drugu dionicu i sa četiri vezane trojke se vratila u meč.

Уграђени видео

U drugom poluvremenu igrači sa evropske strane MEGAPOLISA su nastavili u istom ritmu i uspjeli su da dođu do potpunog preokreta.

Čitaj još:   NASUFOV - SAN

CSKA je u prvom meču sve riješio u prvom poluvremenu u kom imao visoke procente šuta i zbog toga imao osjetnu dvocifrenu prednost od 49:37.

Uspijeli su ‘Armejci’ odbranom da zaustave najpre Alekseja Šveda, i ostave ga na ukupno 17 poena, ali i ostatak tima Himkija, jer je jedini dvocifren još bio samo Džordan Mikisa 15 koševa.

CSKA je predvodio Nando de Kolo sa 14, Kajl Hajns je imao 12, a Kori Higins 11 poena.

NA KRAJU Bajern je u Istanbulu igrao za opstanak šansi za ulazak u plej- of, ali su izgubili porazom koji će ih sigurno zabolJeti.

Jer su protiv Darušafake u prvom poluvremenu imali 17 poena prednosti, a katastrofalnom odbranom u nastavku su sami sebe odveli u ambis…

http://ibalkan.net


Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši