IVAN BAHATI ZEMUNAC Nije se ni zaustavio,kad je Ernada pokosio, samo je zbrisao…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

STRAVIČAN PRIZOR Zemunac Ivan M. (19) osumnjičen da je 4. marta u Ulici cara Dušana na pješačkom prelazu udario vršnjaka iz Novog Pazara Ernada Bakana, koji je dva dana kasnije smrtno stradao, upravljao je autom koji je bio neregistrovan…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, subota, 30.03. 2019…08: 49… IVAN BAHATI ZEMUNAC Nije se ni zaustavio, kad je Ernada pokosio, samo je zbrisao…

OVO JE Informacija navedena je zapisniku saobraćajne policije sa uviđaja koji je predat Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

– U zapisniku se navodi i da je Bakan udaren 4. marta, na obileženom dijelu piješačkom prelazu na raskrsnici ulica cara Dušana i Niške,po vedrom danu , kao i da je asfalt bio bez oštećenja, ravan, suv i čist – kaže izvor u policiji.

Identitet vozača utvrđen je uvidom u ličnu kartu, bez navođenja matičnog broja, kao i da ima položen vozački ispit za B kategoriju, bez informacije kada je vozačka dozvola izdata…

Čitaj još:   UŽAS: Automobilom ubio ŽENU, pa POBJEGAO

Prilikom uviđaja, uzeta je izjava od jednog očevica, sredovečnog muškarca iz Zemuna.

– Ivan M. je alkotestiran sat i 15 minuta poslije nesreće, aparat nije pokazao prisustvo alkohola, što je potvrđeno i dodatnom analizom krvi – dodaje naš izvor.

Kako su medijima rekli u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, optužnica protiv vozača automobila koji je usmrtio mladog Novopazarca sada je evo i dopunjena, a osumnjičenom sledi saslušanje.

“Krivična prijava saobraćajne policije dostavljena je Trećem javnom tužilaštvu u Beogradu tužilaštvo zakazalo saslušanje osumnjičenom za sredinu aprila 2019. godine zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”, rečeno medijima u ovom tužilaštvu, a prenela je TV Prva.

Stravičan prizor na mestu nesreće…

– Video sam mladića da leži na asfaltu bez svijesti. Pored njega je bila lokva krvi. Jedna od patika od siline udarca pala je na oko 10 metara od njega – rekao je jedan od očevidaca.

Čitaj još:   BRAVO, POLICIJI KOJA JE U ZADNJI TREN SPRIJEČILA TERORISTIČKI NAPAD: Uhapšeno sedam osoba, evo što su planirali... (foto)

Ne znam da li je žurio ili su vozači prebrzo vozili. Jedan automobil uspio je da zaobiđe mladića, ali ga je zato drugi udario. Bilo je strašno rekao je drugi očevidac…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši