IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LAZANSKI PRAVI HAOS NA TV: Vikao je”Velika Albanija je Hitlerovo dijelo… “(video)

Velika Albanija je postavljena za vrijeme Drugog svijetskog rata, ona je pravljena od strane Musolinija i Hitlera…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, ponedeljak, 01.04. 2019…13: 59… LAZANSKI PRAVI HAOS NA TV: Vikao je”Velika Albanija je Hitlerovo dijelo… “(video)

Granice koje su oni postavili su granice Velike Albanije – kaže Lazanski u jutarnjem programu jedne TV stanice…

Vojno- politički komentator Miroslav Lazanski kaže da se današnje granice, misleći i na iscrtane granice Velike Albanije, uklapaju se sa granicama koje su Nemci crtali tokom Drugog svijetskog rata…

– Njemci su ekonomski uradili sve ono što nisu uradili u Drugom svijetskom ratu vojno. Tri višenacionalne države su uništene: Sovjetski Savez, Jugoslavija, Čehoslovačka. Njemačka je ponovo ujedinjena, radi se o Evropi od Atlantika do Urala.Euro je zamjena za nekadašnju njemačku marku. Ono što Hitler nije uspio tenkovima, oni su uspijeli politički i ekonomski – smatra Lazanski.

Čitaj još:   ADNAN Čirgić: JAKOV Milatović, demonstrirao patološku servilnost Beogradu, popis jedan od prioriteta ALEKSANDRA Vučića u Crnoj Gori... (foto)

Prema njegovim riječima, “savezništvo Priština, Zagreb i Sarajevo nije ništa novo”, kaže Lazanski, naglašavajući da je to tradicija iz Drugog svijetskog rata.

izvor agencije

Komentariši