IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRANJEŠ, OBJAVLJUJE NOVI PORNIĆ: NA UDARU DARA BUBAMARA, onda je PALA UCJENA!

Dara Bubamara boravi u Parizu sa sinom i uživa, međutim, nešto je moralo da joj pokvari odmor…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 01.04. 2019…21: 59…VRANJEŠ, OBJAVLJUJE NOVI PORNIĆ: NA UDARU DARA BUBAMARA, onda je PALA UCJENA!

DARA je primila poziv tokom kojeg su joj saopštene ni malo prijatne vijesti…

Rečeno joj je da je fudbaler Ognjen Vranješ, sa kojim se nedavno javno prepucavala i vrijeđala zbog neumesnog komentara koji joj je uputio putem Instagrama, mejlom dostavio njene nove porno snimke, što je pjevačicu najpre zbunilo, a potom i prilično iznerviralo.

– Ma, gdje bre… To je jedan pacijent, ozbiljan indijanac, kakvi… To su budalaštine, izmišljotine! Ne znam čemu to vodi, šta je tom čovjeku?! Treba da ide na liječenje – rekla je Dara koja je prasnula u smijeh istog trenutka kada joj je rečeno:

Čitaj još:   ŠOK PRESEDAN POKAZUJE KAKO JE MUP SUSPENDOVAO USTAV CG: ''Zabranjena promjena prebivališta dok ne smisle šta da rade...''

– Aprilililili!

– Hahahahaha! Jao, pa svaka vam čast! Ja njega stvarno ne poznajem, mislim ne poznajem ga lično, nikad ga nisam vidjela – pravdala se pjevačica, koja je ishitreno reagovala budući da je u prvi mah povjerovala u lažnu informaciju koju joj je prenio jedan portal, a na sve to potpuno je zaboravila da je danas 1. april, te su je podjsetili na najbolji mogući način…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši