IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Žena nestala, policija je pronašla MRTVU U PODRUMU, a njenog muža…

U podrumskim prostorijama u stambenoj zgradi u Užicu pronađeno je tijelo Snežane Maćić (51) bez znakova života, čiji je nestanak ranije prijavljen, a prema prvim informacijama sumnja se da je žena ubijena. U selu u okolini Užica pronađen je i njen suprug Goran Maćić (57), obješen.

Snežanin nestanak prijavila je njena koleginica sa kojom je radila u fabrici, jer se Snežana nije javljala na telefon jutros od šest sati i nije bila na svom radnom mjestu.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijena. Na licu mjesta je u toku uviđaj.

Tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da je u Selu Gorjani, nedaleko od Užica, pronađen obješen suprug ubijene Snežane, Goran Maćić (57).

Nakon prijave, policija je otišla do zgrade u kojoj je Snežana živela i u podrumu, koji su morali da razvale, pronašli su tijelo bez znakova života.

Čitaj još:   DODIK PRIZIVA ORUŽANE SUKOBE: "Da RS proglasi nezavisnu državu, Bošnjaci- muslimani da imaju BiH, a Hrvati Herceg Bosnu" (foto i video)

Kako “Blic” saznaje, nesrećna žena je svog supruga u februaru ove godine prijavila za nasilje u porodici i njemu je tada izrečena mjera zabrane prilaska.

Tom prilikom oduzeto mu je oružje koje je posjedovao.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši