IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Teodori Džehverović pravo ime SUADA??!!

Teodora Džehverović priznala je da svoje učešće u “Zadruzi” i da može – nikada ne bi izbrisala iz života. Život pred uvijek budnim okom kamere ova mlada pjevačica smatra velikom školom, iako se u drugoj sezoni osim na sceni i za mirkofonom nije pojavljivala.

Gostujući u jednoj emisiji riješila je da stavi tačku na razne gradske priče, pa su tako razne tajne iz njenog privatnog života konačno ugledale svjetlost dana.

– Mnogi su pričali sa se zapravo zovem Suada, što je meni donekle smiješno – počela je ona, ističući da to apsolutno nije istina.

Na pitanje da i je bila u vezi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, rekla je:

– Ne. Nikad emotivno ništa nisam imala sa čovjekom.

– Zbog tog poznanstva sam dosta propatila – dodala je Teodora.

Međutim, na emotivnom planu izgleda da ipak postoji nešto! Ne otkrivajući ko je u pitanju, napomenula je da se dopisuje sa nekim, ali da “možda neće da prizna da joj se ta osoba dopada”.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Brigadiri stigli, počinje ORA Ribariće 2019... (video)

Sa druge strane, među brojnim Teodorinim udvaračima, našao se i jedan poznati srpski fudbaler!

– Pa… nikad nisam ni pričala, niti ću pričati o tome ko je dotični. Veoma je poznat. Nije imao nikakve šanse. Prije svega zato što je oženjen –  šokirala je ona: “Ali ja to, u tom trenutku, nisam znala – zaključila je.

Podsjetimo, nakon veze koju je započela u rijalitiju sa Anđelom Rankovićem, a koja se završila po izlasku “u spoljni svijet”, Teodora se nije često izjašnjavala po tom pitanju.

izvor: eksluziva.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši