IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ubijen na Ilidži: Lopovi mu operisali po kući, pojavio se gazda, pretukli ga do smrti…

Ispred privatne kuće u Sarajevu pronađeno tijelo ubijenog Naila…

SARAJEVO; BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 05.04. 2019…19: 59… Ubijen na Ilidži: Lopovi mu operisali po kući, pojavio se gazda, pretukli ga do smrti…

U sarajevskom naselju Otes u poslepodnevnim satima ispred privatne kuće pronađeno tijelo. Pronalazak tijela dežurnom operateru Ministarstva od strane unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prijavljen je 16.15 sati.

Evidentirana je smrt osobe u 16.15 sati u ulici Rahima Čatovića. U toku je uviđaj – kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

O događaju je obavešten i dežurni Katonalni tužilac koji je na licu mijesta s uviđajnom ekipom.

Pronađeno je telo na području Ilidže. Započeo je uviđaj i tek po okončanju uviđaja imaćemo više informacija o čemu je riječ – kazala je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Čitaj još:   OTKRIVENA Najstrože čuvana tajna SFRJ: U slučaju nuklearnog napada na Jugoslaviju, TITO BI SE KRIO U "ISTANBULU"!(foto i video)

Kako javlja ekipa sa lica mijesta, ubijen je muškarac pod imenom Nail. Takođe, blokiran je i dio ulice u kojoj se desilo ubistvo.

Policija je zadržala dvojicu mlađih muškaraca radi saslušanja. Kako doznaje ibalkan.net od komšija, vijerovatan je uzrok smrti koristoljublje.

Navodno ubijeni muškarac je zatekao provalnike u kući, nakon čega su ga oni pretukli do smrti…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NOĆNA MORA I DRAMA U HERCEGOVINI: Mostarska policija spriječila sukob navijača- uhapšeno 16 članova Red Armyja... (foto, video)

Komentariši