IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan nervozan, Bik zadovoljan finansijama, Blizanci dobro, isplativ put za Raka, uspjeh za Lava, Devica nepodnošljiva, Vaga osjeća nepravdu, tajna veza pred Škorpijom, strastven dan za Strijelca, Jarac hladan, Vodoliji dan za ljubav, a Ribe se ističu. Ovo je dnevni horoskop za 07. april 2019. godine.

OVAN


Nećete imati previše obaveza, pred vama je dan u kojem ćete moći da se posvetite sebi i svojim bližnjima. Planirate brak sa voljenom osobom i srećni ste zbog toga. Pred vama je povoljan period za ljubav. Odlično stanje.

BIK


Očekuje vas prilika da ostvarite svoje planove. Pred vama je povoljan dan za posao, jer se neke kočnice konačno otklanjaju. Ukoliko ste planirali da napravite prvi korak ka simpatiji, današnji dan vam je dobar. Odlično se osjećate.


BLIZANCI


Srećne okolnosti vas prate i spremni ste da uzmete stvari u svoje ruke. Možete da očekujete dobru atmosferu na poslu. Prija vam vaša sloboda i ne želite sada da se dajete bilo kome. Prijaće vam bavljenje sportom.


RAK


Dobićete priliv novca koji vam je potreban. Možete da očekujete da vam je današnji dan generalno povoljan za finansije. Privrženi ste osobi do koje vam je stalo i želite dugu vezu. Imate sasvim dovoljno energije.

LAV


Potrebno je da promjenite navike koje imate kako biste na poslu bili efikasniji. Dopada vam se osoba koja je pokazala da takođe nije ravnodušna. Uskoro vas očekuju zanimljiva poslovna dešavanja. Manji problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   POSLIJE 31 GODINE OTVORILI TITOV SEF: Ogromno blago, VUČKO HOĆE DA PRISVOJI SVE!


DJEVICA


Iako okolnosti u kojima se nalazite nisu baš najbolje vi čvrsto vjerujete da će se sve promjeniti u vašu korist. Ako budete pokazali dovoljno strpljenja možete da očekujete da će voljena osoba da popravi neke stvari. Posjetite zubara.


VAGA


Možete da očekujete da će vam se upornost isplatiti. Nemojte da odustajete od svojih ciljeva i dajte sebi vremena. Želite da ostvarite stabilnost kada je u pitanju polje ljubavi, ozbiljno razmišljate o braku. Posjetite lekara.


ŠKORPIJA


Nemojte da očekujete da ćete imati previše novih dešavanja na poslu danas. pred vama je malo usporen dan. Uskoro vas očekuje ulazak u vezu. Novo poznanstvo vam se desilo i osjećate leptiriće u stomaku. Višak kilograma.

STRIJELAC


Moguće je da dosta toga neće ići onako kako ste se nadali. Nije vam povoljan dan i nemojte da rizikujete. Skloni ste tome da budete na neki način napadni u udvaranju ili da na nekim stvarima insistirate. Pazite na kičmu.


JARAC


Nije povoljan dan za putovanje ili veće poslovne promjene. Bolje je da se posvetite samo onim svakodnevnim obavezama. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se odvija vaša veza sa voljenom osobom. Problemi sa jetrom.


VODOLIJA


Nije vam povoljan dan pa može da se desi gubitak posla novca ili neka veća materijalna šteta koja će vas pogoditi. Ljubomora vam polako ali sigurno stvara veliki problem u braku. Pazite na krvotok i probleme sa cirkulacijom.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Postoji opcija da SD napusti Odbor za izbornu reformu... (foto)


RIBE


Bilo bi dobro da izbjegavate konflikte i da se danas uzdržavate od rasprava jer vam dan nije povoljan. Imate utisak da vas partner pritiska u određenom pravcu što vas zapravo samo dodatno udaljava. Problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši