IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMCU PRIJETI ZATVOR: Kalinić bi mogao da dobije i DO 5 GODINA ROBIJE…

Protiv glumca Milana Kalinića biće podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog učestvovanja u tuči sa navijačem Zvezde Dadom Krkovićem na utakmici između Partizana i Zvezde u subotu u hali „Pionir“…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 08.04. 2019…09: 59 … GLUMCU PRIJETI ZATVOR: Kalinić bi mogao da dobije i DO 5 GODINA ROBIJE…

Kako se nezvanično saznaje, nakon što se glumac Milan Kalinić u subotu uveče pred početak najvažnije utakmice u dosadašnjem dijelu sezone ABA lige između Partizana i Zvezde potukao sa navijačem Zvezde, policija je već obavestila dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva o incidentu…

Policija se konsultovala sa dežurnim tužiocem koji im je rekao da podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca zbog krivičnog dijela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama kaže izvor blizaak medijima a upoznat je sa slučajem.

Kakva će sudbina Kalinića zadesiti nakon što protiv njega bude podnijeta krivična prijava znaće se u narednom periodu.

Ono što je izvjesno jeste da ukoliko dođe do postupka, za ovo krivično dijelo zakon predviđa kazne zatvora od šest mjeseci do pet godina, kao i novčanu kaznu…

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Milatovićeva inicijativa u kojoj se ne pominje NATO napisana je da bi Front ušao u vladu… (foto, video)

Takođe, učiniocu ovog dela obavezno se izriče i mijera bezbednosti zabrane prisustvovanja određenim sportskim priredbama.

Podsjetimo, brutalna tuča između Kalinića i Krkovića prvo se dogodila sve neposredno pred početak utakmice Partizan- Crvena zvezda.

Prema informacijama iz hale gdje se tuča dogodila, do sukoba je došlo u VIP loži i to sve, navodno, zbog mjesta sjedenja.

Kalinića da napravi još gori incident spiječio je političar Dragan Šutanovac, o čemu svedoče brojne fotografije i snimci iz hale, gdje se vidi kako Kalinić udara navijača.

Dan nakon incidenta Milan Kalinić se uključio u program na jednoj televiziji gdje je rekao da je “upleten u sukob jer mu je prijatelj napadnut vrlo prostački”.

Nasilja nije bilo sa moje strane, to je bio odgovor na nasilje ni iz čega.Jednog potpuno bahatog i agresivnog ponašanja ni iz čega- rekao je Kalinić.

Glumac i voditelj Milan Kalinić, koji je bio jedan od glavnih aktera tuče koja se u subotu dogodila na košarkaškoj utakmici nakon završetka meča je i sa društvom je otišao u jedan elitni beogradski restoran gdje se ponašao kao da se ništa nije desilo…

Čitaj još:   U TOKU AKCIJA HAPŠENJA U NOVOM PAZARU! Privedena grupa...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši