IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se ulenjio, Bik se osjeća snažno, Blizanci da se opuste, Rak dobar u poslu, Lav u srećnoj fazi, Djevica pati od bolova u leđima,Vaga uspješna u poslu, Škorpija verna, Strijelac zapažen, Jarac umoran, Vodolija dobro, Ribe imaju podršku. Ovo je dnevni horoskop za 10. april 2019. godine.

OVAN


Očekuje vas faza koja nije pretjerano povoljna za vaš posao. Pripremite se za neke probleme. Djeluje vam da voljena osoba nije zamislila zajedničku budućnost na isti način kao i vi. Potrudite se da se danas ne forsirate.

BIK


Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete obaviti dosta važnih poslova. Sudbina je na vašoj strani. Ne odustajete od osobe do koje vam je stalo iako ste u toj vezi imali dosta promašaja od početka do sada. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI


Možete da očekujete manje komplikacije na ovom polju. Ukoliko se bavite trgovinom pazite da ne dođe do manjka. Partner pokazuje ljubomoru a to vama nikako ne prija. Moguće je da ste pod stresom, pa vam zato zdravlje ispašta.


RAK


Ukoluko ste bez posla, mogli biste uskoro da dobijete priliku da se zaposlite na novom radnom mjestu. Došlo je vrijeme da odlučite da li ste zainteresovani za nešto ozbiljnije sa trenutnim partnerom ili ne. Povedite računa o bubrezima.


LAV


Imaćete dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti dosta na poslu. Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i to vam partner zamera. Moguć je pad imuniteta.

Čitaj još:   PUKLA BRUKA: Vučić priredio romantičnu večeru za premijera Španije... urnebesne reakcije na društvenim mrežema... (foto, video)


DJEVICA


Imate mnogo slobodnog vremena jer danas nemate previše obaveza na ovom polju. Možete da se nadate dobrom danu. Povoljan je dan za novu vezu. Dogodiće vam se poznanstvo kakvo niste očekivali. Puni ste energije!

VAGA


Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete danas dobiti neke lijepe vijesti. Imate maksimalno povjerenje u vašeg partnera. Gradite jedan čvrst i stabilan odnos koji niko neće moći da vam poremeti. Pazite na ishranu.


ŠKORPIJA


Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam doneti uspjeh u budućnosti. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom koju ste tek upoznali. Imaćete prilično uzbudljiv dan. Mogući su bolovi u grlu.


STRIJELAC


Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom polju, a uskoro će vam i finansije biti bolje. Ne očekuju vas pretjerano velike promjene kada je u pitanju ljubav. Ako ste u vezi, zadovoljni ste. Prijaće vam dijeta.


JARAC


Moguće je da sada ne možete da realizujete sve ono što ste imali u planu i da imate neke kočnice na polju posla. Moguće je da ćete imati nesporazum u komunikaciji sa partnerom. Budite oprezni danas sa zdravljem.

VODOLIJA


Pokušavate da dođete do novog posla ali vam to još uvek ne polazi za rukom. Pred vama je malo teži period na ovom polju. Moguće je da imate tremu pre sastanka sa osobom koja vam se dopada. Prati vas iscrpljenost.

Čitaj još:   BERLIN: Čemu ovaj cirkus Vučića i Tačija???


RIBE


Možete da se oslonite na pomoć kolega koji će vam biti na raspolaganju tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje bi moglo da vam bude prilično važno za budućnost. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši