Dnevni horoskop za 11. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Lav nestrpljiv, dilema pred Djevicom, Vaga vješta, Škorpija presrećna, Strijelac upada u konflikte, Jarcu treba pomoć, Vodolija izuzetno poželjna, a Ribe muče „crne misli“. Ovo je dnevni horoskop za 11. april 2019. godine.

OVAN

Moguće je da niste dobili podršku za neki svoj projekat što vas je ostavilo bez morala i motivacije. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da želi da bude u vezi sa vama. Problemi sa zglobovima.

BIK

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa kolegama ali ćete do kraja dana uspjeti da ih rješite. Upoznajete zanimljivu osobu koja će pokazati da ima iskreno interesovanje ka vama. Mogući su problemi sa alergijama.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete previše novih dešavanja danas. ovaj dan će vam biti prilično pasivan na polju posla. Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa bračnim partnerom i da dolazi vrijeme kada razmatrate rastanak. Loša probava.

RAK

Uspjeli ste da dođete do poboljšanja na ovom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Očekuje vas povoljan period za posao. Moguće je da konačno nalazite kompromis sa voljenom osobom. Smanjite unos ugljenih hidrata.

Čitaj još:   STRAŠNO:Grčka preko rijeke Marice prisilno vraća brojne migrante u Tursku...

LAV

Ishod situacije koja vas brine može da bude pozitivan ako se budete oko toga adekvatno potrudili. Dopada vam se osoba koja vam uliva osjećaj sigurnosti. Lijepo se osjećate kada ste jedno pored drugog. Manji pad energije.

DJEVICA

Možete da očekujete pozitivne okolnosti i rješavanje neke poslovne dileme koja vas je mučila do sada. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa partnerom. Jedno drugo zavodite i uživate u lijepim trenucima. Bavite se sportom i rekreacijom.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan ukoliko planirate prodaju nekretnine ili bilo kakav veći poslovni poduhvat. Očekuje vas komunikacija sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Moguće je da vam je stomak osjetljiv.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete sasvim dobar dan tokom kojeg ćete bez problema rješiti poslovne obaveze koje vas očekuju. Lako pokazujete svoja osjećanja prema simpatiji i dolazi do početka veze. Ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

STRIJELAC

Imaćete štetu na poslu tokom današnjeg dana ili neki manji gubitak pa povedite računa o tome. U vama se budi jak osjećaj privlačnosti prema osobi sa kojom ste do skoro bili samo prijatelji. Zdravlje vam je dobro sasvim.

Čitaj još:   JELENA U STRAHU: TREBA, joj radikalan POTEZ sprečiće Vranješa da joj NAUDI...

JARAC

Sreća vas danas prati i osjećate se dobro u poslovnom okruženju. Možete da očekujete pozitivan tok događaja. Ukoliko ste planirali da uđete u neku ozbiljnu vezu, današnji dan vam je povoljan za to. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Uspjećete da obavite poslove koji čekaju na vas već neko vrijeme. Možete da se nadate dobroj situaciji na ovom polju. Ostvarićete novo poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljne ljubavne veze. Povećajte unos vitamina.

RIBE

Svi planovi neće ići onako kako ste zamislili pa je najbolje da budete spremni na neke promjene na ovom planu danas. Partner vam je maksimalno posvećen i vaša veza je stabilna, pozitivna. Povedite računa o osjetljivim ušima.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši