UŽASNA TRAGEDIJA- DJEČAK SE IPAK NIJE UBIO ZBOG IGRICA: SAZNALA SE STRAŠNA ISTINA

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Juče oko ponoći dogodila se tragedija u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, kada je dječak (12) Vasilije R. izvršio samoubistvo skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo sa roditeljima.

Prema nepotvrđenim informacijama, on je ostavio oproštajno pismo na stolu svoje sobe, a razlog zbog kog se odlučio na suicid, navodno je taj što mu majka nije dozvolila da igra video-igrice. Ipak, njegovi rođaci negiraju ovo.

Stric pokojnog Vasilija izašao je vidno ljut i potresen, a reporterima je rekao je da navodi da je on ostavio oproštajno pismo, nisu istiniti, kao ni to da je na sebe digao ruku zbog video-igrica.

– Ostavite nas na miru. Ništa nije istina, ovo je velika porodična tragedija. Vasilije nije ostavio nikakvo optoštajno pismo, niti se ubio zbog video-igrica, došao je kući iz škole i samo skočio kroz prozor – rekao je Vasilijev stric.

Čitaj još:   TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: PREVRNUO SE AUTOBUS SA 60 PUTNIKA- ima mrtvih...

Njegov otac je teško bolestan, imao je tri teške operacije – dodao je na kraju.

Cio komšiluk je u šoku i svi se pitaju “kako se to njemu dogodilo”.

– Jao, pa nije valjda, pa što njemu to da se dogodi? Bio je najkulturnije djete u zgradi, bavio se sportom, njegovi roditelji su se doselili prije 10 godina u zgradu i dali 5.000 evra da se obnove pločice u zgradi. Kulturni, obrazovani ljudi, samo rječi hvale imam za porodicu  – rekla je šokirana komšinica, kojoj su odmah krenule suze na oči.

– On nikad nije prošao pored nekoga, a da se nije javio. Roditelji su se u nekom trenutku razveli, ali su se pomirili. Šta mu je to trebalo sad? – dodaje uplakana komšinica.

Čitaj još:   SARAJEVO: Poznati detalji policijske akcije i likvidacije Edina Gačića...

Kaže da je noćas čula buku i viku, čuo se lift, policija, ali nije ni pretpostavila da se tako nešto desilo.

Komšinica je ispričala i da je otac jedno vrijeme imao problema sa alkoholom.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši