IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vaterpolisti iz BG huliganima oprostili incident na Rivi; ‘Ne želimo stvarati nikakvu zlu krv…’

Dva mjeseca od kad su završili iza rešetaka zatvora, Jure G. i Mirko Ć.  osumnjičeni za napad na vaterpoliste Crvene Zvezde, pušteni su da se brane sa slobode…

BEOGRAD- SPLIT: Regija, Sport, vijesti, srijeda, 10.04.2019..20: 39…Vaterpolisti iz BG huliganima oprostili incident na Rivi; ‘Ne želimo stvarati nikakvu zlu krv…’

Umjesto zatvora određene su im mjere opreza javljanje dva puta nedeljno, petkom i ponedjeljkom, u nadležnu policijsku postaju.

ŽDO Split je podsjetimo, nakon napada otvorilo istragu protiv četiri mladića , od kojih su dvojica zbog opasnosti od ponavljanja djela završila u zatvoru, zbog osnovane sumnje počinili razbojništvo i pokušali trojici vaterpolista – Aleksandru Kralju, Milošu Maksimoviću i Dušanu Vasiću, nanijeti teške tjelesne ozljede.

Neslužbeno doznajemo da je u neformalnom kontaktu sa sudom tajnik VK “Crvena zvezda” Igor Milojević kazao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu doći u Split na saslušanje, da opraštaju svojim napadačima, da su oni sportisti i da ne žele baviti ovime da nemaju interesa za kazneni progon. No, službeni dopis o takvom stavu još nije dostavljen splitskom sudu.

Čitaj još:   NOVAKU OPET ODBIJENA VIZA: Advokati spremaju žalbu, DRAMA se nastavlja... (foto, video)

– Mi se bavimo sportom i uopće ne želimo stvarati nikakvu zlu krv, prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posljedica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživio Kralj, ali mi smo stavili točku na I i odlučili smo da se nastavimo boriti na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo.

Isto tako, odlučni smo da ne dopustimo da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskom sportisti kojemu mi budemo domaćini. A s tim što je bilo neka se bave drugi, porodice tih mladića i društvo, a ne mi,potvrdio je jučer u telefonskom razgovoru Milojević.

NAPADAČI NA ZVEZDAŠE PUŠTENI NA SLOBODU…

izvor agencije

NOVI PAZAR: Vlasniku restorana 14 godina zatvora zbog ubistva gosta… (foto, video)

Presudom Višeg suda u Novom Pazaru, nedavno potvrđenom od strane Read more

OGOLASILA SE Vesna BRATIĆ: “Ostala bez diplomatskog pasoša…” (foto, video)

Ministarstvo vanjskih poslova poništilo je diplomatski pasoš Vesni Bratić, bivšoj Read more

Planetu ZEMLJU, sutra će pogoditi SOLARNA OLUJA… (foto, video)

Sunce je opet nemirno- naredna dva dana neće biti prijatna Read more

Komentariši