UŽASNO: Fudbaler TUKAO djevojku ŠTANGLOM i tjerao je da…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Užasna vijest stiže iz Engleske. Jedna djevojka je izašla u javnost sa horor-pričom o tome šta je u septembru preživjela od svog dečka, 25-godišnjeg fudbalera Risa Tompsona.

On ju je tri dana mučio, ostavivši je u užasu i strašnim povredama – uz brojne modrice i posjekotine, slomljena joj je i vilica.

Kako javlja “San”, lice i zadnjica nesrećne djevojke bili su potpuno modre od modrica, a bilo je i posjekotina od stakla, jer joj je dva ogledala razbio o glavu.

Po njenom iskazu, dečko joj je prijetio da će je tjerati da gola trči ulicom.

– Udario me je štanglom, slomio vilicu. Tjerao mi je da poližem svježu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću ij. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da izdržim batine kao zrela osoba – otkrila je nesrećna djevojka tokom sudskog procesa.

Čitaj još:   SARAJEVO: Ubijen policajac kod Tarčina, ekipe na terenu

Ris Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkiln sitiju, potom je nastupao za Jork siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli. Upravo je bio član Giselija kada je policija došla po njega i uhapsila ga povodom ove strašne optužnice.

izvor: agencije


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši