KRENULI SA BOSFORA PUT BEOGRADA: Na granici rekli nema ništa, carinik gledao i stvarno ništa, skinuo felne, TAMO 8 KG HEROINA (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

CARINIK UPORAN NAŠAO Više od osam kg heorina na graničnom prelazu Gradina ka Bugarskoj i uhapsili D. S. (21) i S. T. (22) iz Beograda…

GRADINA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 12.04.2019..10: 59…KRENULI SA BOSFORA PUT BEOGRADA: Na granici rekli nema ništa, carinik gledao i stvarno ništa, skinuo felne, TAMO 8 KG HEROINA (foto)

Droga je pronađena u točkovima, iza felni u automobilu “škoda oktavija” beogradskih registarskih tablica…

Naime, droga je nađena nakon što je policijski službenik na ulazu u Srbiju za detaljnu kontrolu izdvojio automobil „škoda oktavija“ sa beogradskih registarskih oznaka.

Automobilom su iz Istanbula ka Beogradu putovala dvojica mladića, 22-god vozač iz Beograda i njegov 21- god suvozač iz Ritopeka.

Čitaj još:   PREMINULA I PETA ŽRTVA UŽASNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE- POTRESNO SVJEDOČENJE ...

Oni su carinicima rekli osim ličnog prtljaga nemaju ništa da prijave i zaista u automobilu nije bilo ničega, osim garderobe neophodne za nekoliko dana.

Međutim, prilikom pregleda samog vozila u carinskoj garaži, primećeno je da je na felnama nešto rađeno i da postoje tragovi njihovog prepravljanja.

Najpre je sa jedne od njih skinuta pločica zašrafljena sa dva šrafa i prilikom je u njenoj unutrašnjosti pronađen paket žute praškaste materije obmotan folijom, nalik na heroin…

Potom su demontažom i u preostale tri felne pronađeni slični paketi, pa je tako iz unutrašnjosti sve četiri automobilske felne ukupno izvađeno 8.121 gram heroina…

Četiri paketa heroina težine između 1 ,5 i 2 ,5 kg su zajedno sa putnicima i automobilom predati u dalju nadležnost policiji.

Čitaj još:   Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije, zaražen korona virusom... (foto)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši