IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBI UBILI BUGARINA, ŽENU I PSA, USLEDILA ODMAZDA: Pozadina surovih likvidacija na jugu Afrike…

U Johanezburgu ubijen Ivan Đorđević Žuća, on je 2017. preživeo sačekušu, a policija smatra da je odmazda, mafija ubila vođu bugarskog podzemlja i njegovu suprugu…

JOHANEZBURG: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak,12.04.2019..09: 39… SRBI UBILI BUGARINA, ŽENU I PSA, USLEDILA ODMAZDA: Pozadina surovih likvidacija na jugu Afrike…

Policija u Johanezburgu još traga za ubicama Ivana Đorđevića zvanog Žuća koji je ubijen u utorak 11: 30 sati u jednom luksuznom naselju u tom gradu. Kako se špekuliše jedan od pravaca vodi ka bugarskoj mafiji, sa kojom su Srbi u južnoafričkom podzemlju u dugogodišnjem ratu…

Đorđević je inače u septembru 2017. god preživio pokušaj likvidacije, a navodno je poslije toga, shvativši da je meta likvidacije kupio blindirani automobil.

Prema izvorima upućenim u slučaj, sukob počeo je kada je bugarska mafija okrivila njegovog bliskog saradnika da im je ukrao 20 kg. kokaina.

Dan pošto je Đorđević 2017. god preživio pokušaj ubistva, u Johanezburgu je ubijen jedan od vođa bugarskog podzemlja u Južnoafričkoj republici.

Tom prilikom su ubijeni i njegova supruga i pas. Istražitelji su stoga doveli u vezu ove dvije pucnjave, vjerujući da je ubistvo Bugarina odmazda prvo za pokušaj ubistvo Đorđevića, koji je bio jedan od vođa srpskog podzemlja.

Čitaj još:   Oluja, uništavala sve pred sobom, more plavi po Jadranu, a još nije sve gotovo... (foto i video)

Policija je do takvog zaključka došla jer je ustanovila da motiv ubistva nije bila pljačka, s obzirom da je u automobilu ubijenog Đorđevića pronađena velika količina novca i laptop, navodi dobro obavješten izvor.

On dodaje da je Đorđević vjerovatno znao da je tagetiran da mu o glavi radi bugarska mafija. 

U Južnoafričkoj republici učestali su obračuni podzemlja, u kojima su akteri državljani Srbije.

U toj zemlji ubijeni su Milan Đuričić Miki koga je Srbija tražila za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, zatim Darko Kulić iz Zemuna, trgovao je i sa dijamantima Đorđe Mihaljević, a u martu ove godine i Jugoslav Smiljkić iz Beograda. Tamo su ranjeni i Radoje Dragović, a u Beogradu je likvidiran dvostruki agent Gorgija Gorg Darmanović.

Svi su oni sarađivali, imali legalne biznise ali su mnogo novca zarađivali od trgovine kokaina. Poslije ubistva Mikija Đurđića u Johanezburgu su njihovi saradnici preuzeli sve poslove, navode dobro upućeni izvori…

izvor agencija

Čitaj još:   ŠTA MILE ZNA O ZAVIČAJU: To nije moj praznik
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši