SRBI UBILI BUGARINA, ŽENU I PSA, USLEDILA ODMAZDA: Pozadina surovih likvidacija na jugu Afrike…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Johanezburgu ubijen Ivan Đorđević Žuća, on je 2017. preživeo sačekušu, a policija smatra da je odmazda, mafija ubila vođu bugarskog podzemlja i njegovu suprugu…

JOHANEZBURG: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak,12.04.2019..09: 39… SRBI UBILI BUGARINA, ŽENU I PSA, USLEDILA ODMAZDA: Pozadina surovih likvidacija na jugu Afrike…

Policija u Johanezburgu još traga za ubicama Ivana Đorđevića zvanog Žuća koji je ubijen u utorak 11: 30 sati u jednom luksuznom naselju u tom gradu. Kako se špekuliše jedan od pravaca vodi ka bugarskoj mafiji, sa kojom su Srbi u južnoafričkom podzemlju u dugogodišnjem ratu…

Đorđević je inače u septembru 2017. god preživio pokušaj likvidacije, a navodno je poslije toga, shvativši da je meta likvidacije kupio blindirani automobil.

Prema izvorima upućenim u slučaj, sukob počeo je kada je bugarska mafija okrivila njegovog bliskog saradnika da im je ukrao 20 kg. kokaina.

Čitaj još:   LOPOV, UKRAO DOKTORKI AUTO, TRAŽIO OTKUP: Htio se osveti zbog male plate...

Dan pošto je Đorđević 2017. god preživio pokušaj ubistva, u Johanezburgu je ubijen jedan od vođa bugarskog podzemlja u Južnoafričkoj republici.

Tom prilikom su ubijeni i njegova supruga i pas. Istražitelji su stoga doveli u vezu ove dvije pucnjave, vjerujući da je ubistvo Bugarina odmazda prvo za pokušaj ubistvo Đorđevića, koji je bio jedan od vođa srpskog podzemlja.

Policija je do takvog zaključka došla jer je ustanovila da motiv ubistva nije bila pljačka, s obzirom da je u automobilu ubijenog Đorđevića pronađena velika količina novca i laptop, navodi dobro obavješten izvor.

On dodaje da je Đorđević vjerovatno znao da je tagetiran da mu o glavi radi bugarska mafija. 

U Južnoafričkoj republici učestali su obračuni podzemlja, u kojima su akteri državljani Srbije.

Čitaj još:   SARAJEVO, Detalji ubistva u Sokolovići koloniji: Ubijen mladi odbojkaš...

U toj zemlji ubijeni su Milan Đuričić Miki koga je Srbija tražila za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, zatim Darko Kulić iz Zemuna, trgovao je i sa dijamantima Đorđe Mihaljević, a u martu ove godine i Jugoslav Smiljkić iz Beograda. Tamo su ranjeni i Radoje Dragović, a u Beogradu je likvidiran dvostruki agent Gorgija Gorg Darmanović.

Svi su oni sarađivali, imali legalne biznise ali su mnogo novca zarađivali od trgovine kokaina. Poslije ubistva Mikija Đurđića u Johanezburgu su njihovi saradnici preuzeli sve poslove, navode dobro upućeni izvori…

izvor agencija

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *