ISPOVJEST prostitutke koja je radila za NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA: Sat je bio 150 eura, a kada ODBIJEM KLIJENTA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İspovjest: Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionisao lanac prostitucije.

– Za makroa Mihaila radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019. kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih  hotela u prestonici. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.

Ovo je navodno na saslušanju pred tužiocem ispričala jedna od djevojaka  koje su radile za najpoznatijeg srpskog makroa Mihaila Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za trgovinu ljudima. Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionisao lanac prostitucije.Makrou 30 odsto.

Čitaj još:   HAOS,POZNATA KREATORKA NABACIVALA"VIP" KLIJENTE MAKROU: Ovako radi elitna prostitucija u Srbiji...

– Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Prije toga sam bila zaposlena u teretani – kazala je ona.

– Povezali smo se i našli se na sastanku u jednom kafiću gdje smo se dogovorili da moja cijena za sat bude 150 eura, od čega bi 30 odsto išlo njemu, a ostalo meni. . Meni se takav dogovor dopao, a imala sam obavezu da radim 25 dana mjesečno i da za noć imam 5 ili 6 klijenata – objasnila je devojka.

Ona je navela da je Maksimović djevojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu želele da budu sa njim.

Čitaj još:   SANDŽAK: Policijsko nasilje, pretučen Edin Hadžović iz Novog Pazara...

– U tom slučaju morale smo da platimo kaznu, to jest da MIhailu isplatimo njegovih 30 odsto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem  neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mjesečna zarada bila je 3 do 3 i po hiljade evra – navodno je rekla ova devojka.

Prostitutka je rekla da je Mihailo sarađivao i sa bratom koji je takođe uhapšen prošlog mjeseca.

Podsjetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine kada se s Kipra vratio u Srbiju.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *