Crnogorska policija juri za SANDŽAKLIJOM Jasminom zbog TEŠKOG UBISTVA!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Crna Gora se digla na noge zbog Sandžaklije Jasmina! U Budvi je nasred ulice pronađeno tijelo Kristijana Ćorića (38), koji je brutalno do smrti pretučen stolicom. Za ubistvo se tereti Jasmin Nišić (30) iz Prijepolja, koji je misteriozno nestao.

Kako saznajemo, Kristijan Ćorić pronađen je oko pet časova ujutro u Petoj ulici, u naselju Velji vinogradi u Budvi. Ležao je na betonu u lokvi krvi, nasmrt pretučen, a ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. 

– Tijelo je zatečeno sa vidnim povredama po glavi i tjelu, koje su najvjerovatnije nanete tupim predmetom – saopšteno je iz crnogorske policije. 
Ubrzo pošto je tijelo pronađeno, crnogorska policija utvrdila je da je zločin počinio srpski državljanin iz Prijepolja Jasmin Nišić, koji je pobjegao u nepoznatom pravcu.

Čitaj još:   UŽASNA POGIBIJA! Mladić (22) SLETIO SA PUTA, tijelo našli 50 metara dalje...

– Osumnjičeni je izudarao Budvanina najvjerovatnije stolicom po glavi i drugim djelovima tijjela. Udarao ga je dok ovaj nije izdahnuo, a onda je bacio stolicu i pobjegao. Momak je zbog povreda najvjerovatnije imao unutrašnje krvarenje usled čega je preminuo. Pronađen je nasred ulice sa izlomljenom lobanjom. Nije riječ ni o kakvom sukobu pripadnika kriminalnih grupa, već je posredi lični obračun. Između njih dvojice je najvjerovatnije izbila svađa, ali nije poznato da li se znaju odranije ili je riječ o usputnom sukobu – navodi izvor blizak istrazi. 

Kako navode crnogorski mediji, tužilac je obavio uviđaj, a tijelo je poslato na obdukciju.

Jasmin je brzo identifikovan, ali iščezao je i cjela crnogorska policija je zbog njega na nogama. Utvrđuje se da li se još krije u Crnoj Gori ili je uspio da pobjegne u Srbiju ili neku treću državu – navodi izvor blizak istrazi.

Čitaj još:   NA LINIJI NOVI PAZAR-ISTANBUL U AUTOBUSU PRONADJENO OKO 170.000 eura

Utvrđuje se potencijalni motiv napada na Budvanina. Nije poznato da li su napadač i žrtva odranije poznati policiji. 

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši