Dnevni horoskop za 15. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan kroz razgovor do rješenja, Bik mora nešto da mijenja, Blizanac stagnira, Rak vrjedan, Lav ima ideje, Djevica mašta o bivšem, Vaga iscrpljena, Škorpiji trebaju vitamini, Strijelac dobija nagradu, Jarac previše radi, Vodolija dobro, a Ribe vrijedne. Ovo je dnevni horoskop za 15. april 2019. godine.

OVAN

Za sve osobe rođene u ovom znaku koje se bave privatnim poslom današnji dan je izuzetno povoljan po pitanju zarade. Osjećaj napuštenosti i izdaje vam ne da mira. Teško vam je da prebolite staru ljubav. Povedite računa o ishrani.

BIK

Toliko ste okupirani određenim dešavanjima u privatnom životu da zapostavljate svoje obaveze. Kao da ste se mnogo opustili i prestali da preuzimate inicijativu za bilo šta u vašoj vezi, što vam partner zamjera. Mogući su bolovi u grlu.

BLIZANCI

Iako razmatrate da promjenite posao, osjećaj sigurnosti koje vam sadašnje mjesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak. Niste baš sigurni šta tačno osjećate prema svom partneru. Gubitak apetita.

RAK

Uslijed manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana. Osjećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Problemi sa niskim pritiskom donose malaksalost.

Čitaj još:   Dr Zuhra i VOĆE KOJE, Goji više od mesa...

LAV

Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osjetiti isfrustrirano. Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta mijenjate. Potrebno vam je više sna.

DJEVICA

Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu. Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značna. Osjetljiv predeo zglobova.

VAGA

Danas ste napetiji nego obično i skloni naglim i nepromišljenim potezima. Pazite da ne ugrozite neki važan poslovni poduhvat. Voljena osoba kao da vam ukazuje sve manje pažnje, što vas povređuje. Moguća je ukočenost.

ŠKORPIJA

Danas će vam smetati monotona atmosfera i rutina kojom se sve radi. Pokušaćete da napravite neke promjene. Ako ste u braku, možete da očekujete ljepo iznenađenje od svog partnera. Provjerite nivo holesterola u krvi.

STRIJELAC

Danas ćete bez većeg pritiska obaviti i više posla nego obično. Dan vam je izizetno povoljan na ovom polju. Moguće je da ćete spontano ostvariti neko poznanstvo koje će u daljoj budućnosti da preraste u vezu. Odlično se osjećate.

Čitaj još:   Vic Dana Mađioničar ...

JARAC

Ovo je dobar period za poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da ćete imati više posla nego obično. Imate jako mnogo povjerenja u voljenu osobu i ona vas motiviše da radite na sebi. Izbjegavajte pretjeran unos šećera.

VODOLIJA

Nagomilalo vam se previše posla od ranije, a i vaš umor se samo akumulira. Danas je najbolje da malo odmorite kako ne biste kolapsirali. Veoma ste zaljubljeni i stalno mislite na partnera. Problemi sa glavoboljom.

RIBE

Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze ili veliki preokreti. Na poslu će dan proteći krajnje mirno. Moguće je da vodite teške unutrašnje borbe sa sobom, ali ne želite da o njima iko zna. Cirkulacija vam je malo slabija.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši