UŽASNO: OTAC PRIJAVIO SINA DA JE UBIO MAJKU

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trideset jednogodišnji Miljan Z. iz Sombora ubio je svoju majku Bosanku T.(58) u Kaluđerici.

Užas u Kaluđerici! Miljan Zlatković (31) iz Sombora ubio je svoju majku Bosanku (58) sa nekoliko udaraca ašovom po glavi, a onda seo pored unakaženog tela sa smrskanom lobanjom i mirno sačekao policiju! Kako saznajemo, reč je o narkomanu koji je već osuđivan zbog tuča.

Porodičnoj tragediji je prethodila žustra svađa majke i sina dvorištu porodične kuće u u Kaluđerici u kojoj su živeli kao podstanari.

Tragedija se dogodila oko 14.30 časova u Ulici Stevana Sinđelića 115 u beogradskom naselju Kaluđerica. Policija je u dvorištu porodične kuče, u kojoj su Zlatkovići nekoliko godina živeli kao podstanari, zatekla bizaran prizor. Miljan je mirno sjedeo pored tjela majke kao da se ništa nije dogodilo.

– Miljan se najpre posvađao s majkom, a zatim je uzeo ašov i udarao je po glavi nekoliko puta, sve dok žena nije izdahnula. Gotovo joj je smrskao lobanju, a zatim je ostao da sjedi pored nje. Ubistvo se dogodilo u dvorištu iza kuće, nedaleko od česme. Miljan najvjerovatnije nije bio pri sebi ili je bio pod uticajem narkotika, jer je izgledao kao da nije svjestan šta se zapravo dogodilo – navodi izvor blizak istrazi.
Prema rječima našeg sagovornika, u trenutku tragedije Miljan je bio sam sa majkom, a otac Kosta bio je van kuće.

Čitaj još:   VIC DANA Sreli se Mujo i Haso poslije više od 50 godina...

– Njegov otac nije bio u kući u trenutku zločina! Kad je ušao u dvorište, nije mogao da vjeruje šta vidi. Video je svoju suprugu kako leži u lokvi krvi i sina kako mirno sjedi pored leša. Čula se kuknjava, dozivao je svoju ženu po imenu, a zatim je uspaničeno i plačući otrčao kod prvog komšije vičući: „Komšija! Komšija, molim te, zovi policiju i Hitnu pomoć!“ Komšijina ćerka je odmah obavjestila stanicu policije šta se dogodilo. Ljekari su brzo stigli, ali mogli su samo da konstatuju smrt – navodi izvor.

Medijske ekipe zatekle su Miljana sa lisicama na rukama, kako sjedi u dvorištu okružen policajcima.

– Oni su iz Sombora. Došli su u Kaluđericu prije nekoliko godina. U ovoj kući žive već nekoliko godina kao podstanari. Normalno su se ponašali, nisu pravili probleme. Zaista nismo čuli da im se ikada nešto dešavalo negativno ili da su pravili buku. Vlasnici kuće u kojoj stanuju žive u Parizu, ljudi su ostali šokirani kada su im javili šta se dogodilo – navodi jedan od poznanika porodice. 
Nije poznat razlog zbog kojeg je Miljan napao majku. İzvori navodi da je dugogodišnji narkoman i da je upravo to i dovelo do tragedije.

Čitaj još:   Novi Pazar postaje centar košarke

izvor: Kurir.rs)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši