Dnevni horoskop za 16. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pozitivan, Bik sposoban, Blizanci zadovoljni zdravljem, Rak iščekuje novac, Lav mora biti odlučniji, Djevica usamljena, Vaga u bračnim razmiricama, Škorpija neobjektivna, Strijelac srećan u ljubavi, Jarac u dobrom periodu za posao, Vodolija neraspoložena i Riba osjetljiva. Ovo je dnevni horoskop za 16. april 2019. godine.

OVAN

Niste zadovoljni trenutnim poslom, ali ste se uljuljali u sigurnost koju vam pruža. Ipak bi za vas najbolje bilo da inicirate neku promjenu. Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom nisu najidealnije. Sklonost depresiji je naglašena.

BIK

Doveli ste sebe u situaciju na koju niste baš ponosni, ali ako sada zauzmete zreo i odgovoran stav, posledice neće biti tako teške. Na polju ljubavi vas danas očekuje dobra prilika za flert i poznanstvo. Pazite na srce.

BLIZANCI

Moguće su nepredviđene okolnosti koje će poremetiti vaš svakodnevni tok. Sa njima ćete se duže vrijeme boriti. Ako ste u vezi, predstoji vam period zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Problemi sa plućima.

RAK

Nenamjerno ćete doći do nekih važnih informacija koje vam mogu poslužiti da riješite dileme koje ste do sada imali. Današnji dan će biti dosta povoljan na ljubavnom polju. Povedite računa o bubrezima i bešici.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. avgust 2018.

LAV

Imaćete dovoljno sreće da vam se neki problemi riješe uz minimalan trud. Imajte to na umu i maksimalno ga iskoristite. Moguće je da će vam se dopasti jedna starija osoba koja ne pokazuje mnogo interesovanja. Moguća je glavobolja.

DJEVICA

Osjećate da imate dovoljno energije za rješenje svojih problema, i zaista ćete to ostvariti ako istrajete u svom trudu. Iznenadiće vas interesovanje koje će jedna osoba danas pokazati prema vama. Odlično se osjećate!

VAGA

Danas će vas atmosfera na poslu za promjenu držati u dobrom raspoloženju. Možete da se opustite i očekujete prijatan dan. Osjećate da vaša veza već predugo traje, do te mere da vam je dosadila. Osjećate se dobro i nemate tegobe.

ŠKORPIJA

Postići ćete rezultate bolje od očekivanih. Ipak nastavljajte da ulažete trud u svoj posao, jer vaša situacija nije toliko stabilna kako se čini. Vodićete zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Imate mnogo energije.

STRIJELAC

Očekuje vas jedan pozitivan dan bez previše turbulentnih dešavanja. Možete da budete opušteni. Moguće je da ćete upoznati osobu koja vam se neće učiniti posebno značajna sada ali kasnije to može postati. Problemi sa kašljanjem.

Čitaj još:   DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto...

JARAC

Ukoliko se odlučite na taj korak, moguće su poslovne promjene koje će imati veoma pozitivan ishod. Danas osjećate neko nestrpljenje po pitanju ljubavi. Ako ste u vezi moguće su svađe. Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Ako želite da zadržite posao, moraćete da promjenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamjerio. Vašoj vezi je neophodna neka promjena na emotivnom planu. Koža vam je osjetljiva.

RIBE

Iako se čini da vam ništa ne ide na ruku i da do svega morate da dođete težim putem, treba da ostanete uporni, jer će vam se isplatiti. Moguće je da ste emotivno nezadovoljni danas. Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši