„IMAM JA U SVOJOJ FAMILIJI I SRBA…“: Jasmin REPEŠA ex selektor Zmajeva, poludio na navijače „ ZVEZDE“ (video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ZBOG SKNDALA I NAVIJANJA Crvene zvezde koja je pobijedila je Budućnost u drugoj finalnoj utakmici ABA lige, nakon utakmice trener gostiju Jamsin Repeša imao je šta reći novinarima…

BEOGRAD: Srbija, Sport, košarka, vijesti, ponedeljak, 15.04.2019…07: 58. „IMAM JA U SVOJOJ FAMILIJI I SRBA…“: Jasmin REPEŠA ex selektor Zmajeva, poludio na navijače „ ZVEZDE“ (video)

Mislim da ovo nema veze sa sportom. Da moram baciti sako zato što jer je pun pljuvačke, to je nešto što ni u Srbiji, siguran sam, nitko ne opravdava.

Igrao sam u Bologni derbije, sve to ima jednu granicu dokle se ide, strašno mi je žao i krivo mi je.

Da me pogrešno ne shvatite, ja u svojoj familiji imam veliki broj Srba i dragi su mi, ne dam ih za sve na svijetu. Ovo najblaže rečeno psihijatrija najvišeg reda“, kazao je Jasmin Repeša.

Čitaj još:   FAHRO RADONČIĆ, OTKRIO ZAŠTO ĆE SKOČITI S TORNJA ... (foto i video)

Repeša je bio šokiran ponašanjem domaćih navijača u hali Pionir.

Tko je to kumovao, to je za analizu. Ne vidim smisao da se igra u ovakvim uvjetima, apsolutno ne vidim, jer to nema veze sa sportom, to je debelo prešlo granice sporta, debelo prešlo granice terena i strašno mi je žao.

Neću dalje jer bi doticao i neke stvari koje kao čovjek i trener ne bi trebao, ali osjetio sam potrebu ovo reći.

Trebao sam vam donijeti sako pa da vidite na što liči. Ničim izazvan! Ne znam ko je od nas bilo čime, kojom gestom napravio da bi se dogodio ovaj linč. Još jednom, ne umanjujem pobjedu Zvezde, 2-0 i njihov odnos koji su imali. Ovo je kolektivna histerija“, kazao je konsternirani Repeša nakon utakmice.

Čitaj još:   PREMIJER CRNE GORE PORUČIO: Ovo je poslednje upozorenje za Amfilohija, da podstiče nerede u Crnoj Gori... (foto)

Još jednom, ne umanjujem pobjedu Zvezde, 2-0 i njihov odnos koji su imali. Ovo je kolektivna histerija“, kazao je konsternirani Repeša nakon utakmice.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *