IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO: Zerina zatvorila račun gdje su joj fanovi uplaćivali novac-”Niko nije dužan da meni plaća bilo šta”

Zerina Hećo nikako da se oporavi poslije izlaska iz “Zadruge 2”. Teško joj je da priča, depresivna je, slomljena, razočarana. Kaže da živi na infuzijama, da ima aritmiju srca, oštećenu jetru, početak anoreksije.

– Teško mi je. Šta više da kažem? Da kukam? Loše sam, jako loše… Ne vjerujem više nikom. Klonula sam duhom. Fizički sam loše. Ali, teže mi je ono drugo. Nepravda, laži, sve što mi se izdešavalo. Nekada se pitam čime sam zaslužila sve ovo. Ujutru ne mogu da ustanem iz kreveta. Tada mi ćerka dođe i kaže: “Mama, sunce moje, otvori okice!” Zove me lalice moja, ljubavi moja. Ona me hrani kad ona jede. Ona me jedino diže iz svega. Nalazim malo snage da pišem. Knjiga će biti objavljena do septembra. Pišem i tako se borim sa psihom – kaže Sarajka u intervjuu za “Scandal”.

Ona je ranije otkrila da je imala honorar od 300 evra nedeljno u “Zadruzi 2”, a sada je progovorila i o isplati. Kako ona tvrdi, nije dobila novac, ali ne želi da priča o detaljima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. oktobar 2023. godine

– Očajna mi je finansijska situacija. Zarade nemam nikakve. Zbog stanja u kome se nalazim, plaćam sve preglede, a honorare još nisam dobila. Ne želim da govorim šta je u pitanju – kaže Hećova i otkriva da je zatvorila račun koji su joj otvorili fanovi i na njega uplaćivali pare.

– Moji fanovi su otvorili žiro račun koji sam ja zatvorila. Zato što smatram da niko nije dužan da meni plaća bilo šta. Dovoljni su bili glasovi. Ne želim da me ljudi prozivaju za takve stvari, ne bavim se time. Neka uplaćuju za onkološko odeljenje umJesto meni. Meni je potrebna samo njihova podrška, a nisam ni bila svJesna koliko je to dok nisam izašla. Ja želim da sama stvorim sve, ne želim da iskorišćavam ljude na taj način kao drugi rijaliti igrači, jer je tako po meni ispravno. Odvratno je i fuj iskorišćavati ljude koji vas vole, bez obzira što mi je loša finansijska situacija – izjavila je Zerina.

Čitaj još:   Jako nevrijeme i obilni grad: Kod Opatije pijavica, vidite snimak... (foto i video)

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši