IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAKO POSTAJU MIHAJLOVE PROSTITUTKE: Prvo 4 fotke s intimnim djelovima,orgije došle im glave…

Makro iz Šapca mislio je o svojoj bezbjednosti, ukoliko neka djevojaka bude sprovedena nadležnim organima…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, vıjestı, utorak, 16.04.2019… 21: 58…KAKO POSTAJU MIHAJLOVE PROSTITUTKE: Prvo 4 fotke s intimnim djelovima a ,orgije došle im glave…

Mihajlo Maksimović napravio je ozbiljnu priču baveći se prostitucijom, a kako se navodi, nije svaka djevojka mogla da dođe do njega, već, samo one najbolje…

Naime, priča je bila organizovana od strane žene koja je imala dodira sa “zaposlenim djevojkama”, a one su morale dobro da se potrude kako bi i osvojile Maksimovićevu saradnicu.

Izvor upoznat s istragom protiv makroa Mihajla, djevojke koje su željele da se bave prostitucijom i rade za njega rijetko kad su imale kontakt s njim.

Zapravo, do njega su dolazile samo najbolje, navodno, na osnovu preporuke žene koja je s njim sarađivala.

– Ta žena je dugo u poslu sa prostitutkama.Ona je birala, zapošljavala. Djevojke nisu mogle da odu kod Mihaila i da mu traže da ih zaposli, već je sve išlo preko njegove saradnice – kaže izvor za medije.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Na djelu okupacija– pristanemo li zaslužili smo tiraniju...

Podsjetimo, dvije devojke koje su radile za uhapšenog makroa Maksimovića odlučile su da sarađuju sa policijom i dobile su status posebno osjetljivih svjedoka.

Maksimović je inače radio tako što je imao kataloge sa po četiri fotografije djevojaka koje nudi.

Na dvije fotografije djevojke su bile gole, na jednoj su se vidjeli njihovi intimni dijelovi tijela, a na jednoj kako izgledaju dotjerane i obučene.

Mušterije, među kojima ima i poznatih ličnosti sa kojima uglavnom sastajao se u automobilima, poslije pregleda kataloga birale su djevojku i tada su se dogovarale o sastanku u nekom od iznajmljenih stanova ili hotela. Poslije odrađenog posla, djevojke su odmah dobijale zaradu.

Pored Mihajla, uhapšen je i njegov brat Dušan…

Prilikom hapšenja najvećeg makroa u regionu Mihaila Maksimovića, lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću.

U poslednje vrijeme Dušan je preuzeo poslove ne pridružujem se krivičnom gonjenju protiv njega, je je on bio fin mogli smo sve da se dogovorimo sama priznala je jedna od djevojaka…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši