IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNO PREMLAĆIVANJA U ZAGREBU: Četvorica policajaca svladavala pomahnitalog mladića, gušio i udarao taksistu…

Taksista koji je brutalno premlaćen u centru Zagreba od strane podivljalog 23- godišnjaka, ispaliti dva hica u zrak kako bi se obranio…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika,vijesti,srijeda… 17.04.2019… 09: 08…BRUTALNO PREMLAĆIVANJA U ZAGREBU: Četvorica policajaca svladavala pomahnitalog mladića, gušio i udarao taksistu…

Mladić koji je napao taksistu, predan je pritvorskom nadzorniku. Tereti ga se za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a daljnji tijek istrage mogao bi pokazati i neku težu kvalifikaciju djela…

Kako doznajemo, i sami policajci čudili su prisebnosti napadnutog taksista (podaci poznati redakciji), inače umirovljene vojne osobe i dragovoljca Domovinskog rata, koji ni u jednom trenutku, unatoč brojnim udarcima u glavu koje je dobivao, nije izgubio kontrolu te nije pucao u mladića iz vatrenog oružja za koje ima valjanu dozvolu za držanje i nošenje.

Svjedoci strašnog događaja rekli su nam kako je sve izgledalo.

Vozač je ispred jednog od kluba na zagrebačkoj Trešnjevci pokupio troje putnika – jednu djevojku i dva mladića.

Na suvozačko sjedište smjestio se mladić koji je čitavo vrijeme bio agresivan te je prijetio svojim suputnicima, zbog čega su oni u jednom trenutku taksistu rekli da zaustavi auto kako bi se mogli maknuti od nasilnika.

Čitaj još:   UŽAS I CRNO JUTRO:Stradala djevojčica, brat polomljen i u teškom je stanju... (video)

On je to i učinio, putnici sa stražnjeg sjedišta su izašli, no mladić, moguće pod djelovanjem opijata, je tada svoju agresiju usmjerio prema vozaču.

Vozača je počeo gušiti, a kada se on uspio osloboditi i izaći iz vozila, napad se nastavio.

Agresivni 23-godišnjak šakama ga je nemilice udarao u glavu, dok ga je vozač pokušao smiriti povicima. Govorio mu je da to ne čini jer će ga morati ozlijediti, a u ruci je držao pištolj CZ.

Ispalio je jedan hitac u zrak kako bi mladića odagnao, to nije bilo dovoljno. Mladić mu je vikao da baci pištolj i nastavio ga udarati, a on nije htio oružje ispustiti iz ruke kako ne bi palo u ruke mladića.

Ispalio je i drugi hitac u zrak, te je uspio ući u vozilo, no nije mogao zatvoriti vrata. Tada je primio najteže udarce i to dva udarca nogom u glavu od mladića koji inače trenira nogomet, te su tada i nastale teške ozljede lica i oka.

Konačno je stigla i policija, a od očevidaca doznajemo da su za savladavanje pomahnitalog mladića, koji je u trenu dolaska dviju patrola i dalje lupao po vozilu i pokušavao dodatno ozlijediti taksista koji je polako gubio svijest, bila potrebna četvorica policajaca…

Čitaj još:   MADRID: U Španija u zadnja 24 sata preminula JEDNA osoba zaražena koronom... (foto)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši