“Profesor ponos Hrvatske”: 17 god s lažnom DIPLOMOM PREDAVAO LATINSKI I…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pravdao se da je greškom donio krivu…’

ZAGREB:Hrvatska, Crna Hronika,vijesti,četvrtak… 18.04.2019…19: 38… “Profesor ponos Hrvatske”: 17 god s lažnom DIPLOMOM PREDAVAO LATINSKI I…

Dražen Cvetković s krivotvorenom diplomom magistra latinskog jezika i hitorije predavao je u čak dvije bjelovarske srednje škole i time je postao dvanaesta osoba za koju je utvrđeno da je u hrvatskim školama radila s krivotvorenom diplomom.

Kad ga je ravnatelj Ekonomsko-birotehničke škole iz Bjelovara Vojislav Kranželić ovih dana suočio s time da mu je diploma koju im je predao krivotvorena, Cvetković se, kaže nam ravnatelj Kranželić, “pravdao da im je greškom donio krivu diplomu”.

– Kada smo preko Ministarstva vanjskih poslova dobili dopis iz Graza, rekao je da je pogreškom donio krivu diplomu jer mu je prava ostala u MUP- u. Kazao nam je da ide u Zagreb, valjda po pravu, te je donio fotokopije nekakvih dviju potvrda iz Austrije. Izravno smo kontaktirali fakultet i odmah su nam odgovorili da su i te potvrde lažne ispričao nam je ravnatelj Kranželić.

Čitaj još:   MAJKA DŽENANA stradalih sestara IRME i ELME: SVE ČEKAM DA DODJU, ALI NJIH NEMA...

Cvetković je, naime, od 2002. godine radio u Medicinskoj školi, a kasnije je satnicu popunio radom u Ekonomsko-birotehničkoj školi u Bjelovaru.

Pokušali su u srijedu navečer doći do Cvetkovića, ali na poruke koje smo mu ostavili na društvenim mrežama nije odgovorio do zaključenja teksta, a ni na telefon nitko nije odgovorio…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši