IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN SANDŽAKLIJA: Jasmin pao u Prijepolju zbog TEŠKOG UBISTVA U BUDVI!!!

Jasmin Nišić iz Prijepolja, osumnjičen da je u Budvi prije nekoliko dana na smrt pretukao Kirstijana Ćorića, uhapšen je u tom gradu, objavili su podgorički portali.

Nišić je, kako sumnjaju istražitelji, ubio Ćorića tako što ga je izudarao stolicom po glavi i tijelu, a motiv je, nezvanično, bila svađa oko djevojke.

Budvanska policija tragala je za Jasminom Nišićem iz Prijepolja (30), koji je osumnjičen da je u cik zore u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38). Ćorić se prije deceniju doselio u Budvu i sa Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja sa kojim je dijelio stan u tom budvanskom naselju.

Policiji jeprijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevica pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Radnici prijavili direktora za napad sa pištoljem u rukama; Franca- Ja sam ugrožen od njih, zaustavili proces proizvdnje... (foto)

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more

Komentariši