BRENA OPLJAČKANA NA AERODROMU: Ukraden kofer sa BASNOSLOVNOM SUMOM LOVE…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Folk zvjezda Lepa Brena po povratku sa putovanja doživela je neprijatnost…

BERLIN:Svijet, Crna Hronika,vijesti,petak… 19.04.2019…22: 58… BRENA OPLJAČKANA NA AERODROMU: Ukraden kofer sa BASNOSLOVNOM SUMOM LOVE…

Kada je stigla na beogradski aerodrom shvatila je da je ostala bez kofera zbog čega se uspaničila, jer se u njemu nalazio honorar koji je dobila za koncert koji treba da održi.

Brena je posjetila prijatelje u Njemačkoj, a usputno se našla sa ljudima koji su joj zakazali koncert. Na sastanku su joj dali novac za nastup budući da ona uvijek naplaćuje unapred.

Pošto je kod sebe imala više hiljada eura, sve je stavila u kofer, a kada se vratila u Boegrad kofera nije bilo na aerodromskoj traci.

Čitaj još:   SARAJEVO: Sunčano, suho i toplo u dva dana vikenda...

Odmah je napravila dramu na aerodromu, a na šalteru su joj rekli da je njen prtljag izgubljen i da će je pozvati telefonom kada ga nađu kako bi došla i preuzela ga.

Budući da je u koferu bilo više hiljada eura Brena je morala da potegne veze kako bi joj kofer bio što pre nađen i vraćen.

Već sutradan prtljag je stigao u Beograd, a iako je imala punu kuću gostiju ona je istrčala i otišla na aerodrom čim su je obavjestili – kaže izvor blizak pevačici…

Nije poznato da li je novac ostao u koferu, ali Brena je sa osmjehom na licu napustila aerodrom, navodi jedan nedeljnik…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši