IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan odlično, Bik naplaćuje dugove, Blizanci putuju, Rak uživa, Lav uspješan, Djevica dobro raspoložena, Vaga sebi postavlja zamke, novi problemi za Škorpiju, Strijelac preokupiran, Jarac ne zna šta hoće, prolazno neraspoloženje za Vodoliju, a Ribe služi zdravlje. Ovo je dnevni horoskop za 21. april 2019. godine.

OVAN

Niste u stanju da pustite da stvari dugo stagniraju na poslovnom planu, pa možete da donesete i neke prenagljene odluke. I vi i vaš partner osjećate napetost koja od skoro postoji vašoj vezi. Problemi vezani za krvotok.

BIK

Dan koji vam predstoji neće biti lak za vas. Dosta toga se ne razvija na način na koji bi vama odgovaralo. Ne dopada vam se situacija u trenutnoj vezi, ali nemate snage da je prekinete. Problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Danas ćete imati nešto više obaveza nego obično, što će vam predstavljati problem. U zadnje vrijeme vam je ionako previše teško da se fokusirate. Smišljate najbolji način da priđete simpatiji. Povedite računa o padu imuniteta.

RAK

Slobodno se nadajte srećnom razrješenju vaših poslovnih problema u skorom peruodu. Imaćete dosta sreće u svemu. Upoznaćete osobu koja u vama budi nedefinisana, ali jaka osjećanja. Mogući problemi sa pritiskom.

LAV

Ukoliko su vam na poslovnom planu neke stvari nedefinisane, moguće je da ćete baš danas doći do razjašnjenja svega. Dan koji vas očekuje će biti veoma interesantan. Zanimljiv susret vas očekuje. Problemi sa stomakom.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 13. decembar 2018. godine

DJEVICA

Ne očekujte nikakve posebne promjene ili uzbudljiva dešavanja danas. Na poslu vas čeka prilično monoton dan. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Vaš partner vam je iskreno posvećen. Dobro se osjećate.

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati priliku za bolju zaradu. Težak finansijski period u kom se nalazite se sada bliži kraju. Nastavljate da se sukobljavate sa voljenom osobom uvijek oko istih stvari. Pripazite na svoju ishranu.

ŠKORPIJA

Dan vam prolazi opušteno, bez ikakvih trzavica. Atmosfera na poslu vam se konačno popravlja. Spremni ste da se posvetite jednoj ozbiljnoj vezi, ali niste sigurni da je to i ono što vaš partner želi. Potrebno vam je više sna.

STRIJELAC

Mogući su manji sukobi sa nadređenima, ali nemate posebno oko čega da brinete, vaša poslovna situacija je za sada stabilna. Trenutno se osjećate kao da vam u ovoj vezi sve odgovara, i ne želite da išta mijenjate. Glavobolja.

JARAC

Ukoliko ste na nekoj višoj poslovnoj poziciji, danas je moguće da ćete doneti nesmotrenu odluku koja će poljuljati povjerenje vaših podređenih. Slijede vam pozitivne promjene na ljubavnom planu. Mogući su grčevi u mišićima.

VODOLIJA

Očekuje vas više sitnijih komplikacija koje mogu da poremete vašu rutinu. Ipak nema potrebe da toliko brinete oko toga. Ukoliko ste u potrazi za novim poznanstvima danas je vaš srećan dan. Mogući su psihosomatski problemi.

Čitaj još:   Osman Džiho i Humoristički Dnevnik... (video)

RIBE

Neke važne stvari koje ste planirali da danas riješite, nećete uspjeti da dovedete u red tako lako. Imate osjećaj da vaš partner nije iskren prema vama i sve vam se više čini da je sa vama iz interesa. Bolovi u predjelu leđa.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši