ŠOKANTNA ISPOVIJEST: “Moji dani u haremu saudijskog trgovca oružjem”!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jill Dodd osamdesetih godina je bila uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Poslije ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živjela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi koju je predstavio New York Post.

“Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam dobivati angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vogue”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspjehom kad sam u Cannesu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek poslije sam shvatila da je to Adnan Khashoggi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja”, piše u kontroverznoj knjizi 58-godišnja Jill. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

“Odjednom je zgrabio stolicu, zavitio je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smijali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao ‘volim te'”, piše bivša manekenka. Sutradan je Khashoggi pozvao Jill na svoju 280 metara dugu jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Jamesu Bondu.

Čitaj još:   PRESTALO DA KUCA SRCE: Milena Dravić, preminula...

“Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odjeće i mogle smo birati šta smo htjele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega”, napisala je Jill. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svjetske zvijezde. U njegovom društvu su uživale Joan Collins, Jackie Kennedy, Liza Minnelli, Farrah Fawcett, a Sinatra mu je bio najbolji prijatelj.

Postala je dio harema, što znači da je morala čekati red kako bi vodila ljubav sa čovjekom svog života.

“Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u trenutku kada sam vidjela da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu. Samo se okrenuo i otišao.” Jill je polako počela razumijevati. 

Čitaj još:   IDE FOTO FINIŠ: U KANTONU SARAJEVO,"Naša stranka" pala na treće mjesto, SDA vodi, a drugi su...

“Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osjećala sam se kao da mu nešto dugujem”, napisala je Dodd koja je avanturu prekinula 1982. Kaže da joj nije žao što je bila s njim, ali ipak, postoje dani kada ju je stid.

“Nije lako slušati da te drugi osuđuju i zovu prostitutkom, a to nikada nisam bila”, zaključila je bivša šeikova ljubavnica.

Ona je danas u sretnom braku i ima troje djece.

izvor: slobodnabosna


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši