Opsadno stanje u Crnoj Gori: ZNA LI SE KO JE UBIO VESKA VUKOTIĆA?!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Kotoru od sinoć vlada opsadno stanje zbog ubistva Veska Vukotića, oca vođa “škaljarskog klana”, prenose crnogorski mediji…

KOTOR: Crna Gora,Crna Hronika,vijesti, nedelja… 21.04.2019…11: 28. Opsadno stanje u Crnoj Gori: ZNA LI SE KO JE UBIO VESKA VUKOTIĆA?!

Podsjećamo da je Vukotić ubijen sinoć ispred svoje kuće u 20.45 sati kada je nepoznati mladić ispalio nekoliko hitaca u njega i pobjegao…

Policija odmah izašla na samo mjesto nesreće od tad je blokiran cijeli grad. Pretresjano je svako vozilo i svi prolaznici. Inspektori su izvodili ljude iz automobila, koji su detaljno pretresani, kao i vozila, prenosi RVT Crne Gore.

Ovo nije bio prvi napad na Veska jer je na njegovu kuću u avgustu 2013. god bačena kašikara, u eksploziji niko nije povređen, mada je oštećeno nekoliko parkiranih automobila.

Čitaj još:   JEZIVO: Leš Milice, policija našla u GEPEKU, uhapšen Nikola, sakrio tijelo nesrećne djevojke... (foto)

Vesko Vukotić bio je otac vođa “škaljarskog klana” Jovice i Igora Vukotića…

Jovica je trenutno na odsluženju kazne od 15 mjeseci u Srbiji a sve zbog falsifikovanja dokumenata, dok je Igor u bekstvu.

Crnogorsko pravosuđe tereti ih za dvostruki pokušaj ubistva pripadnika “kavačkog klana” i zbog pokušaja likvidacije policijskih funkcionera…

Način na koji je počinjen ovaj zločin upućuju na to da je ubica poznavao navike Veska Vukotića.

– S obzirom na način na koji je zločin počinjen, sve ukazuje da se radi o profesionalnom ubistvu, koje je detaljno isplanirano, a u prilog tome govori i podatak da ubica nije ostavio tragove – piše Pobjeda.

Ubrzo je na mijesto ubistva došla i mlađa ženska osoba, koju se ispostavilo da je supruga Veselinovog sina Igora. Ona se kroz plač obratila policajcima: “Molim vas, mene morate da pustite da priđem, ja sam mu snaha,” piše Dan.

Čitaj još:   DO DANAS se od COVID- 19 oporavilo 108.137 osoba u Turskoj... (foto)

Iako se spekulisalo da je Veselin Vukotić “živa meta” i da mu je bezbjednost ugrožena, iz policije tvrde da se on obazrivo kretao, ali da je iz kuće izlazio bez obezbjeđenja…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši