IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSANAC GORDIĆ NA METI: Paklen doček košarkašima BUDUĆNOSTI, Tebe ćemo da jeb*** sutra, pi*** smrdljiva!

Košarkaši Budućnosti doputovali su u Beograd na “majstoricu” sa Crvenom zvezdom, a već na aerodromu “Nikola Tesla” imali su predhodni dan vruć doček…

BEOGRAD: Regija, Sport,košarka,vijesti,ponedeljak… 22.04.2019…09: 08… BOSANAC GORDIĆ NA METI: Paklen doček košarkašima BUDUĆNOSTI, Tebe ćemo da jeb* sutra, pi* smrdljiva!

Košarkaši Budućnosti stigli su jučer u Beograd, a večeras će na megdan Zvezdi u “majstorici” finalne serije ABA lige gdje će, po svim najavama i nakon onoga što se dešavalo u Podgorici, imati paklen doček u hali “Pionir”.

Imali su zanimljiv prijem već po slijetanju na aerodrom “Nikola Tesla” gosti, pokušali su što neprimjetnije da se izvuku iz gužve, ali je jedan od navijača Zvezde krenuo da ih vrijeđa dok su ovi išli jedan iza drugog ka izlazu.

Ovo go*no ovde, razumeš… – čuje se glas iza kamere telefona. Na meti mu je bio Nemanja Gordić.

– Kako je ova pi*ketina došla ovde, smrdljiva. Tebe ćemo da *ebemo isto sutra, to ti najbolje znaš. Samo se smej pi*ko, smej se, smej se, možeš da mašeš glavom- obraćao se direktno Gordiću, koji je na trenutak zastao i nešto odgovorio momku koji je provocirao.

Čitaj još:   SVE OVO Nemojte da šaljete preko SMS poruke...

Pogledajte trenutak kada navijač Zvezde dobacuje igračima Podgoričkog tima, među kojima je i gazda kluba Dragan Bokan (na trenutak se vidi kako promiče).

Embedded video

Zvezda i Budućnost u ponedeljak (19.00) u dvorani “Aleksandar Nikolić” pred krcatim tribinama igraće odlučujući meč za trofej ABA lige i plasman u Evroligu

Zvezda i Budućnost u ponedeljak (19.00) u dvorani”Aleksandar Nikolić”pred krcatim tribinama igraće odlučujući meč za trofej ABA lige i za plasman u Euroligu…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši