IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu treba strpljenje, Bik nema vremena, odličan dan za Blizance, Rak poštovan, Lavu potreban odmor, Djevica nervozna, Vagu čeka miran dan, Škorpija svađalački raspoložena, Strijelcu prija šetnja, Jarac ima neprijatelja, Vodoliji prija zabava, a Ribama se otvara put inostranstva. Ovo je dnevni horoskop za 23. april 2019. godine.

OVAN

Današnji dan vam dolazi kao poručen. Smanjen priliv obaveza vam omogućava prekopotreban odmor. Moguće je da počinjte da sumnjate u svoju vezu jer vam se čini da partner nešto krije. Odlično se osjećate.


BIK


Dan vam je jako povoljan za rješavanje sukoba koje ste do sada imali sa kolegama ili nadređenima. Ako ste u potrazi za novom vezom, moguće je da ćete danas upoznati novu osobu. Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BLIZANCI


Ukoliko sada pokažete maksimum posvećenosti, naredni period će vam donijeti napredak u karijeri kakav niste očekivali. Jako vam smeta nesposobnost vašeg partnera da pravi kompromis. Manji problemi sa grlom.


RAK


Ukazaće vam se prilika da ostvarite dodatne prihode, ali oklevate da je prihvatite jer vas brinu mnoge obaveze koje uz to dolaze. Moguće je da ćete u nekom trenutku dana osjetiti jak nalet usamljenosti. Nema problema sa zdravljem.


LAV


Period stagnacije u kom ste do sad bili se konačno završava i već danas osjećate puno emtuzijazma da date svoj maksimum. Voljena osoba vas je jako povrijedila i ne možete joj oprostiti. Mogući su problemi sa vidom.

Čitaj još:   PANIKA I HISTERIJA U BEOGRADU: "Ofanziva Britanaca u BiH, na meti je RS!" (foto, video)

DJEVICA


Današnji dan vam donosi puno izazova i prepreka u ostvarivanju ciljeva. Ne zaboravite da samo strpljenjem možete sve da prevaziđete. U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja vas voli. Prijaće vam odmor.


VAGA


Današnji dan će doneti komplikovanu situaciju čiji će ishod odlučiti neki vaš nadređeni ili saradnik. Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada. Prijaće vam neki vid rekreacije u prirodi.


ŠKORPIJA


Ukoliko ste planirali poslovni napredak, sada je pravo vrijeme da se posvetite njegovom ostvarivanju. Dirnuti ste spremnošću voljene osobe da se trudi i posveti uspjehu vaše veze. Dobro se osjećate i zdravlje je solidno.


STRIJELAC


Danas i mali pad koncentracije ili nemar mogu da imaju dugotrajne posljedice. Pripazite dobro na svaki svoj postupak. Moguće je da postoji sukob stavova između vas i partnera po nekom važnom pitanju. Kijavica vas prati.

JARAC


Polako se sve kockice slažu i shvatate da su vam dosadašnja iskustva poslužila na neki način. Imate osjećaj da voljena osoba krije nešto od vas, ali se i sami plašite da to sebi potvrdite. Problemi zbog stresa.


VODOLIJA


Sve vam je jasnije da su uslovi na trenutnom radnom mjestu jako nepovoljni po vas i spremni ste da potražite bolju perspektivu. Današnji dan vam nosi nekakvu burnu raspravu sa bračnim partnerom. Povedite računa o stomaku.

Čitaj još:   VIC DANA PITALI BABA, šta je to politika???


RIBE


Skloni ste da izbjegavate obaveze jer osjećate da nemate mnogo snage da na svim poljima dajete svoj maksimum. Voleli biste da ostvarite neku novu vezu, ali ne možete da nađete osobu koja vam prija. Manji pad imuniteta.

fotografije: Nadja Berberovic Photography

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši