RATNI ZLOČINAC, ŠEŠELJ “SPALIO” SERGEJA: U cik zore poslao mu urnu u kojoj je sahranjena Mira…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Lider PSG Sergej Trifunović našao se pod paljbom ratnog zločinca Vojislava Šešelja…

BEOGRAD: Srbija,vijesti,ponedeljak… 22.04.2019…18: 08… RATNI ZLOČINAC, ŠEŠELJ “SPALIO” SERGEJA: U cik zore poslao mu urnu u kojoj je sahranjena Mira…

“U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sledećim pisamcetom: “Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš.Možda ćemo uspeti te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?”, napisao je Šešelj na svom profilu na Twitteru.

Ove riječi lidera radikala naišle su na brojne komentare na ovoj društvenoj mreži. Neki se zgražavaju, dok drugi podržavaju Šešeljeve riječi.

Čitaj još:   ALARM Droga ubija i sa tribina...

Povod za ovakvu Šešeljevu reakciju je Trifunovićev status na Tviteru a sve u povodu smrti nekadašnje predsjednice JUL- a.

– Umrla Mira Marković. Autentična Lejdi Magbet. Žena kojoj je suđeno zbog zloupotrebe državnog položaja i dodele stanova, ne zbog ubistava koje je naručivala. Žao mi je što joj nije suđeno ovde. Božja kazna joj je bila što je umrla u egzilu i nije mogla da dođe u Srbiju –objavio  je Trifunović prije nekoliko dana na ovoj društvenoj mreži…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *