ZIJADU, ŽENIN SELFI DOŠAO GLAVE ??!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Supruga Baranina Zijada Nurković (24) iz Rožaja, koji je ubijen u Španiji, jedna je od najpraćenijih influenserki u Crnoj Gori na Instagramu! Dvadesetogodišnja Vasilisa Nurković (20), bila je svjedok stravične likvidacije jer je Zijad upucan u vozilu pred njom i djetetom.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mjestu u blizini Malage, a on je sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali ljekari nisu uspjeli da se izbore za njegov život.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama dejvojčice Nike.

Čitaj još:   Izvedena dva samoubilačka napada na policiju, ima mrtvih i ozlijeđenih ...

Podsjetimo, Vasilisa, njen suprug i njihova dvogodišnja ćerka, turistički su bili u posjeti jednom španskom mestu u blizini Malage, kada je nepoznata osoba u četvrtak uveče pucala na Zijada, dok su svi zajedno bili u vozilu.

Nurković je policiji bio poznat i kao bliski saradnik Alana Kožara, koji je čovek od povjerenja vođe Zemunskog Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pripreme ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *