POZNATI SPORTISTA PRONAĐEN MRTAV U STANU!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bivši profesionalni sportista i advokatica koja se bavilla krivičnim pravom, pronađeni su mrtvi u stanu u Kaliforniji, a prema riječima iz policije, slučaj se vodi kao dvostruko ubistvo.

Bivšeg profesionalnog igrača hokeja Darena Parča (38) i advokaticu Vendi Miler (48) mrtve je pronašao Parčov cimer u njihovom stanu. 

Kako se navodi, njih dvoje su poslednji put viđeni živi oko dva sata poslijepodne u nedelju, nakon čega je Milerova odvezla Parča kod njega u stan.  

Iz policije su saopštili da je definitivno u pitanju dvostruko ubistvo, kao i da vjeruju kako nije djelo serijskog ubice.  

Parč je igrao profesionalno hokej širom Amerike, dok je Milerova imala organizaciju koja je zastupala djecu čije su se porodice nalazile u sudskim postupcima.  

Čitaj još:   POLICIJA, PRIVODI ZORICU MARKOVIĆ: Pjevačici, SPREMNA paprena tužba, advokat otkrio detalje... (foto i video)

Sin Milerove se na dirljiv način oprostio od majke uz riječi da je njegova majka ubijena, ali da nije patila. 

– Nemam sumnji unutar misli kada kažem da je bila voljena na zemlji, kao ni u tome da će biti voljena još više u raju. Volim te mama – napisao je on. 

Iz policije nije saopštena priroda povezanosti izmneđu ubijenih žrtava.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši