IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovna čeka dobar provod, Biku treba tolerancije, a Blizancima strpljenje, Rak se osjeća odlično, Lav samostalan, Djevica pod stresom, Vaga brzo razmišlja, Škorpiji trebaju vitamini, Strijelac ne može da izbjegne ljubomornu scenu, Jarac strpljiv, iznenađenja za Vodoliju, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 26. april 2018. godine.

OVAN


Moguće je da niste dobili podršku koja vam je bila potrebna da biste neki poslovni projekat mogli da realizujete. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i priliku za avanturu. Mogući su problemi sa zglobovima.


BIK


Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u poslovnom okruženju ali uz dovoljno upornosti možete sve da riješite. Upoznajete zanimljivu osobu koja vam pokazuje da ka vama gaji osjećanja. Mogući su problemi sa alergijama.

BLIZANCI


Očekuje vas nepovoljan dan pa je najbolje da budete rezervisani sa očekivanjima. Moguće je da vam odnos sa voljenom osobom nije pretjerano dobar i da postoje neke razmirice među vama. Loša probava je naglašena.


RAK


Iako ste imali neke veće troškove, pred vama je period u kojem ćete uspjeti sve da izbalansirate. Često mislite na osobu koja vam se dopada i tražite originalan način da joj priđete. Smanjite unos alkohola, pazite na zdravlje.


LAV


Ishod situacije na ovom polju trenutno ne zavisi samo od vas već od nekog višeg faktora. Dobro se osjećate kada ste sa partnerom i vaš odnos sve bolje napreduje iz dana u dan. Manji pad energije vas očekuje.

Čitaj još:   Pljevlja: Policija ispalila suzavac odgovoreno im kamenicama... (foto)

DJEVICA


Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite neki cilj koji ste sebi zadali na ovom polju. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa partnerom. Možete da očekujete veoma romantičan i nježan dan. Bavite se sportom.


VAGA


Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete moći da ostvarite poslovne planove koje ste sebi zacrtali. Dobijate pažnju od osobe koja vam se dopada i koja će vam pokazati da želi ozbiljniju vezu. Moguće je da vam je stomak osjetljiv.


ŠKORPIJA


Možete da računate na stabilnu situaciju na poslovnom planu. Okolnosti su danas onakve kakve ste i očekivali. Lako pokazujete svoje interesovanje i spremni ste za nešto više sa osobom koja vam se dopada. Odlično zdravlje.


STRIJELAC


Bićete pozitivno raspoloženi u poslovnom okruženju i uspjećete da obavite veći deo važnih poslova. Vjerujete osobi sa kojom ste u vezi i smatrate da vaš odnos na duže staze može da bude stabilan. Jačajte imunitet.

JARAC


Ukoliko želite promjene na poslovnom planu, biće potrebno da se malo više angažujete da biste ih ostvarili. Na prvom mjestu vam je veza sa partnerom. Želite da se maksimalno posvetite vašem odnosu. Nizak pritisak.


VODOLIJA


Vjerujete u sebe i svoje sposobnosti, a vaš pozitivan stav kao i uvjek može daleko da vas odvede. Ukoliko se budete upustili u vezu sa osobom koja je zauzeta morate biti spremni na određena ograničenja. Stvarajte zdravije navike.

Čitaj još:   UMRO AHMET ISIĆ: Čovjek sa slike koja je 1992. obišla i zgrozila svijet... (foto)


RIBE


Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja na ovom polju. Pred vama je dobar dan za nove projekte. Odnos sa osobom sa kojom flertujete je veoma promjenljiv i niste sasvim sigurni kuda to ide. Dobro zdravlje.

fotografije: Nadja Berberovic Photography

http://ibalkan.net

Komentariši