Dnevni horoskop za 27. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom, Blizanci raspoloženi, Rak nemotivisan, Lavu nije dan za odluke, Djevici vreme za odmaranje, Vaga u mirnoj luci, Škorpija iritantna, Strijelac napet, Vodoliji treba više vitamina, a Ribe bez problema. Ovo je dnevni horoskop za 27. april 2019. godine.

OVAN

Ukoliko ste čekali na promjene na ovom polju danas je vaš srećan! Dolazi do izmjena kojima ste se nadali! Pred vama je povoljan dan u kojem možete da očekujete nova dešavanja kada je u pitanju ljubav. Posjetite zubara.

BIK

Očekuje vas prilika da dođete do poboljšanja situacije na ovom planu. Nove šanse za posao će vam se ukazati. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa vašim poslom. Prijaće vam neki vid rekreacije!

BLIZANCI

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na polju posla koja će dovesti do vašeg napredovanja. Ukoliko ste imali neke probleme sa voljenom osobom, tokom današnjeg dana ćete uspjeti da ih riješite. Stvarajte zdravije navike.

RAK

Očekuje vas povoljna atmosfera na ovom polju. Imaćete mogućnost da organizujete poslove onako kako vama odgovara. Ljubavna situacija je promjenljiva, ni sami niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Ne očekuju vas problemi.

Čitaj još:   Vic dana Đuro ribolovac...

LAV

Moguće je da niste ostvarili ono što ste želeli na ovom polju i da vam to u velikoj mjeri stvara kočnicu i pritisak. Voljena osoba ima potrebu da vam se posveti, da vam ugodi i da vam pokaže osjećanja. Problemi sa bubrezima.

DJEVICA

Imaćete mnogo obaveza pa je važno da na vrijeme počnete sa radom i da ne izbjegavate neke poslove. Moguće je da nemate dovoljno vremena da se posvetite partneru što na neki način pravi distancu. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Nije preporučljivo da ulazite u sukobe na ovom planu. Pred vama je period koji može da bude na neki način rizičan za poslovno polje. Ukoliko ste slobodni pred vama je mogućnost da upoznate buduću ljubav. Mogući problemi sa srcem.

ŠKORPIJA

Potrebno vam je mnogo vremena da biste mogli da ostvarite sve ono što želite na ovom polju. Dobro se osjećate pored partnera i lijepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas dan pun promjena. Bolovi u stomaku i nadutost.

STRIJELAC

Odlično ste raspoloženi i motivisani za posao. Možete da očekujete generalno povoljan dan na ovom polju. Nije vam lako da pokažete šta zaista želite jer imate dosta kočnica na ovom polju. Napetost u mišićima je naglašena.

Čitaj još:   Vic Dana Mujo se napalio na tajnicu na poslu...

JARAC

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju. Pred vama je period u kojem će biti problema. Nastupilo je manje zahlađenje između vas i partnera i potrebno vam je vrijeme da to prebrodite. Problemi sa osjetljivim grlom.

VODOLIJA

Potrebno je da promjenite način komunikacije sa kolegama ako želite da ostvarite dobar odnos u kolektivu. Svjesni ste da vas očekuje važan trenutak u odnosu sa voljenom osobom i imate tremu po tom pitanju. Problemi sa infekcijama.

RIBE

Moguće je da je pred vama dosta komplikacija ali i da vi nećete odustati dok ne budete riješili baš sve. Vašem partneru nije lako da vam otvoreno pokaže osjećanja. Budite prema njemu strpljivi. Nemate probleme sa zdravljem.

otografije: Nadja Berberovic Photography

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši