IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJEROVATNO: POLICIJSKA POTJERA ZAVRŠILA KUPANJEM POLICAJACA I BJEGUNACA

Travnik- STOJKOVIĆI : Policijski automobil završio u rijeci Grlonici. Srećom, niko nije zadobio teže tjelesne povrede.

Nevjerovatne fotografije stigle su iz novotravničkog naselja Stojkovići. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan – policijski.

Mještani koji su poslali medijima slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i bjegunce.

U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička.

Naime, kako neslužbeno saznajemo, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.L

Čitaj još:   INAT MILE DODIKA POGUBAN I ZA RS: Vodu za gašenje požara dopremaju konjima na Palama... (foto)

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, niko nije zadobio teške tjelesne ozljede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan, dovoljno govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke.

izvor: agencije

”ILI SRBIJA ILI MAFIJA”

Bilo mi je nelagodno zbog stida nekih policajaca koji su Read more

Komentariši