IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALBANCA: Vlasnika, pekare thjeli linčovati Beograđani…

„Pozivam sve da dođu, a srce će mi biti puno kada u pekari budem vidio i poznata lica svojih komšija koji su do sada bili naši stalni gosti. Samo želim da sve bude kao nekada, da živimo u miru i ljubavi“, kazao je Đura…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, srijeda…01.05.2019…22: 55… ALBANCA: Vlasnika, pekare thjeli linčovati Beograđani…

Nakon što se našao na meti nacionalista koji su ispred pekare “Roma” u Borči skandirali i pozivali prolaznike da u pekari više ne kupuju, vlasnik pekare Mon Đuraj Đura odlučio se na nesvakidašnji potez.

Prvog radnog dana nakon incidenta spremit će Borčanima i svim ostalim sugrađanima “različite specijalitete iz svoje pećnice”, kazala je jedna stanovnica tog beogradskog naselja.

Đura kaže da će pecivo dijeliti svim ljudima dobre volje koji se odluče da dođu da, kako je rekao, “razmijene koju lijepu riječ”.

„Pozivam sve da dođu, a srce će mi biti puno kada u pekari budem vidio i poznata lica svojih komšija koji su do sada bili naši stalni gosti. Samo želim da sve bude kao nekada, da živimo u miru i ljubavi“, kazao je Đura.

Čitaj još:   PLJEVLJA- Ivan KRVAVAC OSUĐEN NA TRI MJESECA ZATVORA: Muslimanima prijetio ”selite se TURCI, ovo će vam biti nova SREBRENICA”

Incident ispred pekare dogodio se u subotu, nakon što je na Facebook objavljena fotografija, stara dvije godine, na kojoj je jedan od zaposlenih u pekari koji rukama pokazuje nacionalni albanski simbol. Na tu, kako kažu provokaciju, desetine nacionalista odgovorile su donošenjem svinjske glave na pult u samoj pekari.

Tokom proteklih sedam godina vlasnik pekare Mon Đuraj podržava brojne različite humanitarne i društveno odgovorne akcije, a uz to, posljednje dvije i po godine pekara svakodnevno donira besplatnu užinu jedno odjeljenje od 25 učenika koji su slabijeg imovinskog statusa, kao i za djecu izbjeglice…

izvor agencije

JAKOV Milatović siguran igrač srpskih nacionalista- SPC igrač iz sjenke… (foto)

Vlasti u Beogradu preko Crkve Srbije, Vojislava Šešelja i Aleksandra Read more

Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto, video)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom Read more

Čitaj još:   SRAMOTA: Majkama Srebrenice zabranjeno da odaju počast žrtvama genocida u Kravici... (foto, video)

Komentariši