IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA ”UCVILJENA” UDOVICA koja je sa ljubavnikom isplanirala ubistvo muža!!!

Ucviljena udovica, Danijela je navodno već duže vrijemeje obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža, ali je odluku stalno odlagala i Dimić je izgubio živce – otkriva izvor “Blica” upućen u istragu ubistva kriminalca Nemanje Grčića (37) u vikendici u šumi u Vrdniku.

Zoran Dimić (52) koji se sumnjiči da je u Vrdniku ubio Nemanju Grčića (37), u čemu mu je pomogla supruga žrtve Danijela Đilasović (43), od ranije je poznat policiji po više krivičnih djela. Udovica i ubica su u emotivnoj vezi, i ispostavilo se da je ona saučesnik u ubistvu, zbog čega je i uhapšena.

I ubijeni Grčić je, takođe, od ranije dobro poznat policiji kao pripadnik je grupe Alena Kurine, najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Kako je ranije pisano, do ubistva sa filmskim obrtom došlo je najvjerovatnije zbog ljubomore. Naime, Danijela Đilasović, otključala je vrata i u brvnaru pustila svog ljubavnika, koji je odmah nasrnuo na njenog supruga, a onda ga i upucao u stomak.

Čitaj još:   PODGORICA: Demonstranti poručili da je Vlada Crne Gore četnička... (foto i video)

U prvi mah, Danijela je ispričala da je ubica upao u apartman, odgurnuo je i potom ispalio smrtonosne hice na Grčića. Ipak, kako su njeni iskazi bili puni nelogičnosti i imajući u vidu da je pala na poligrafskom ispitivanju, policija je posumnjala u istinitost njenih tvrdnji, da bi ubrzo bilo utvrđeno je da je udovica zapravo bila saučesnik.

Takođe, Danijela je policajcima bila sumnjiva i zato što nije pokazivala ni trunku empatije prema ubijenom suprugu, te nije mogla da odglumi ucviljenu udovicu.

Priča koju je Danijela pokušala da “proda” policajcima imala je utjemeljenje u činjenici da se i Grčić, kao i osumnjičeni Dimić, bavio kriminalom, i to kao bliski saradnik Alena Kurine, jednog od vodećih kriminalaca u Vojvodini.

Grčić je ranije osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

izvor: agencija

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši