UHAPŠENA ”UCVILJENA” UDOVICA koja je sa ljubavnikom isplanirala ubistvo muža!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ucviljena udovica, Danijela je navodno već duže vrijemeje obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža, ali je odluku stalno odlagala i Dimić je izgubio živce – otkriva izvor “Blica” upućen u istragu ubistva kriminalca Nemanje Grčića (37) u vikendici u šumi u Vrdniku.

Zoran Dimić (52) koji se sumnjiči da je u Vrdniku ubio Nemanju Grčića (37), u čemu mu je pomogla supruga žrtve Danijela Đilasović (43), od ranije je poznat policiji po više krivičnih djela. Udovica i ubica su u emotivnoj vezi, i ispostavilo se da je ona saučesnik u ubistvu, zbog čega je i uhapšena.

I ubijeni Grčić je, takođe, od ranije dobro poznat policiji kao pripadnik je grupe Alena Kurine, najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Kako je ranije pisano, do ubistva sa filmskim obrtom došlo je najvjerovatnije zbog ljubomore. Naime, Danijela Đilasović, otključala je vrata i u brvnaru pustila svog ljubavnika, koji je odmah nasrnuo na njenog supruga, a onda ga i upucao u stomak.

Čitaj još:   "STAFORD" GAZDARICI OTKINUO GRKLJAN: Kako spriječiti tragediju i ODBRANITI se uz ZLATNA PRAVILA...

U prvi mah, Danijela je ispričala da je ubica upao u apartman, odgurnuo je i potom ispalio smrtonosne hice na Grčića. Ipak, kako su njeni iskazi bili puni nelogičnosti i imajući u vidu da je pala na poligrafskom ispitivanju, policija je posumnjala u istinitost njenih tvrdnji, da bi ubrzo bilo utvrđeno je da je udovica zapravo bila saučesnik.

Takođe, Danijela je policajcima bila sumnjiva i zato što nije pokazivala ni trunku empatije prema ubijenom suprugu, te nije mogla da odglumi ucviljenu udovicu.

Priča koju je Danijela pokušala da “proda” policajcima imala je utjemeljenje u činjenici da se i Grčić, kao i osumnjičeni Dimić, bavio kriminalom, i to kao bliski saradnik Alena Kurine, jednog od vodećih kriminalaca u Vojvodini.

Čitaj još:   Srbin, koji je klao Srbina u Španiji, "UNAJMIO ADVOKATA..."

Grčić je ranije osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

izvor: agencija

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši