Dnevni horoskop za 4. maj 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-Ovan rasterećen,Bik neraspoložen promjene,Blizanci imaju problema sa pritiskom,Rak nervozan,Lav nerealan prema saradnicima…

Djevici potrebna regeneracija organizma, Vaga neodlučna, Škorpija se dobro osjeća,Strijelac ima problema sa temperaturom,Jarac srećan, Vodolija mentalno stabilna, Ribe umorne. Ovo je dnevni horoskop za 04. maj 2019. godine.

OVAN

Imate utisak da postoji neka viša sila koja vam ne da da napredujete na onaj način na koji ste to željeli. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BIK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspjeti da riješite neke važne poslovne probleme. Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Dobro stanje.

BLIZANCI

Očekuje vas nova prilika za posao koji bi mogao da vam donese veću zaradu od trenutnog posla. Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema osobi koja vam se dopada, a ona će vaš korak prihvatiti lijepo. Prijala bi vam masaža.

RAK

Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslovnom polju danas, trebalo bi da sve krene u jednom pozitivnom pravcu. Uživate u neobaveznom flertu sa osobom koja vas privlači. Izbjegavajte masnu hranu.

Čitaj još:   DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2019...

LAV

Preporuka je da ne žurite kada su u pitanju nove poslovne odluke i da danas ne ulazite u nove poslove. Razmišljate o prekidu veze sa partnerom jer je on pokazao dosta osobina koje vama ne odgovaraju. Bolovi u nogama vas muče.

DJEVICA

Pred vama su novi izazovi koje ćete kao i svaki put do sada uspjeti da prebaziđete. Veoma ste pronicljivi i snalažljivi. Neka osoba iz prošlosti bi mogla da pokuša da obnovi komunikaciju sa vama danas. Problemi sa prehladom.

VAGA

Moguće je da imate dosta problema na poslovnom polju i da vam nije lako da sami izađete na kraj sa svim što vas opterećuje. Možete da očekujete jedan jako povoljan period za ovo polje. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam dolazi vrijeme promjena. Nećete još dugo ostati na istom radnom mjestu iako tako nešto ne očekujete. Nije vam pretjerano povoljan dan kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas razočarenje. Pazite na zdravlje.

STRIJELAC

Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Moguće je da će atmosfera u poslovnom okruženju biti monotona. Želite da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo, ali ona vas odbija. Mogući su problemi sa vidom.

Čitaj još:   NAŠ Dnevni horoskop za 10. Januar 2020...

JARAC

Maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da ciljeve koje ste sebi zacrtali obavite u zadatom roku. Lako se upuštate u novu vezu i srećni ste jer se promjena desila. Bili ste dugo sami i to vam nije prijalo. Nesanica.

VODOLIJA

Potrebno je da pokažete inicijativu ka poslovnim promjenama da biste mogli zaista i da realizujete nešto od toga što želite. Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je stalo do vas. Povedite računa o krvnom pritisku.

RIBE

Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe možete da očekujete da ćete riješiti poslovne dileme koje imate. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu. Muče vas problemi sa kičmom.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši