VISOKO U ŠOKU:Ubila jetrvu, ranila djevera, sve zbog crne magije…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

STRAŠNO, sin od I. H. izvršio je samoubistvo, a za sve, navodno, krive crnu magiju…

VISOKO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota…04.05.2019…17: 55…VISOKO U ŠOKU:Ubila jetrvu, ranila djevera, sve zbog crne magije…

Visoko je u šoku nakon današnjeg incidenta u mjestu Topuzovo Polje, kada je žena, inicijala I. H., ubila svoju jetrvu M. H., a potom ranila djevera T. H. te Dž. H. i N. H. 

Odmah nakon ovog incidenta, Topuzovo Polje preplavile su brojne ekipa policije, a I. H. je neposredno nakon samog izvršenja krivičnog djela sve ih je pohapsila policija.

Pucnjavi je prethodilo samoubistvo koje se dogodilo u ovoj porodici. Naime, sin od I. H. izvršio je samoubistvo, a za sve, navodno, krive crnu magiju…

Kako su danas došli da rasprave o svemu, a nakon što je razgovor otišao u neželjenom pravcu, I. H. je otišla po pištolj, a potom pucala. Misleći da iza crne magije, zbog koje je navodno njen sin i počinio samoubistvo, stoji njena jetrva M. H., I. H. je odlučila ubiti.

Čitaj još:   SRBIN, TRAŽI GA CIO SVIJET: Niko ne može da ga nađe, bivši je bokser a nadimak mu je TITO, digle se sve službe...(foto)

Uviđaj na licu mjesta je još u toku, a nakon čega će biti poznato više detalja o ovoj tragediji…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši